Het verhaal van Rob

"Alle ins en outs worden doorgenomen en afgewogen"

Rob

Via LinkedIn ontving ik net voor de bouwvak vakantie een berichtje met de vraag of ik interesse had om eens te komen praten over een betere baan. Dit berichtje kwam exact op het juiste moment want ik liep al een tijdje rond met de gedacht om iets te gaan doen met mijn ambities. En vanaf toen is het snel gegaan. Tijdens de kennismaking heb ik mijn ambities uitgesproken: “Ik wil de wereld van BIM gaan ontdekken”.

Na dit gesprek is Haider in het bijzonder voor mij aan de slag gegaan. Hij kwam al snel met verschillende mogelijkheden bij me terug. Deze hebben we uitvoerig besproken en daarna heb ik de keuze gemaakt om eens kennis te gaan maken met de potentiele werkgever waarvan ik dacht dat deze het best bij mij zou passen. Bij de persoonlijke en direct werkwijze van Kracht worden alle ins en outs doorgenomen en afgewogen. Zo onstaat er ook daadwerkelijk een match die past bij je ambitie.

Na enkele gesprekken is de vonk overgeslagen tussen mij en Bloxz. Ik heb de overstap gemaakt van traditioneel werken naar toekomstbestendig werken. Hier ben ik dan ook in december begonnen in de rol van BIM modelleur bij een enthousiaste, vooruitstrevende en deskundige club van collega’s. Hier werken we iedere dag aan de meeste diverse, en mooie projecten door het hele land.

 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.