Het verhaal van Guilliano

"Vanaf het begin was de communicatie al duidelijk en wist ik gelijk wat de mogelijkheden waren."

Guilliano

Guilliano is door Eric Peelen naar ULC begeleidt. Hier is hij op de locatie TU Delft gezet en heeft hij zich opgewerkt van Service Technicus naar Locatieverantwoordelijke. Hier wordt hij in een meerjaren-traject opgeleid tot Manager.

Ik, Guilliano, had net pas mijn LinkedIn profiel aangemaakt toen ik al door Kracht Recruitment werd benaderd. Met name door het woord carrièrekansen werd ik getriggerd. Daaropvolgend ben ik met Eric Peelen in contact gekomen. Dit contact heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het begin was de communicatie al duidelijk en wist ik gelijk wat de mogelijkheden waren.

Ondertussen had ik al 96 berichten gekregen op LinkedIn van andere bureaus en opdrachtgevers. Aangezien het contact als zeer prettig werd ervaren zag ik de noodzaak er niet van in om met de anderen in gesprek te gaan. Ik ben van mening; als je nakomt wat je belooft mag je mij verder helpen en ga ik niet met anderen in gesprek. 

De reden om te kiezen voor ULC was dat ik tijdens het gesprek met Chris Themen en Baix van der Plas al gelijk een klik ervaarde. Het gesprek was open en eerlijk. Daarna ging het snel en werd ik direct enthousiast over de rol van Service Technicus E op de TU Delft. Deze functie is interessant, omdat ik aan de opdrachtgeverszijde mag werken. Daarnaast brengt de veelzijdigheid die dit werk met zich meeneemt, waar je veel moet regelen een strakke planning met zich mee. Door middel van een open en duidelijke communicatie kan je zeer ver komen in het werk. In de toekomst zie ik mezelf als Locatieverantwoordelijke en daaropvolgend als Manager.

Kracht zou ik aanbevelen, omdat Eric zijn beloftes nakomt. Je weet waar je aan toe bent!

Guilliano's Consultant Eric Peelen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Installatietechniek? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Eric Peelen
Eric Peelen
  • 06 15 61 86 23