Het verhaal van Marco

"Met Kracht kijk je waar je naartoe wil groeien, wat je potentie is en waar je hart ligt. "

Marco

Op 1 december 2020 ben ik, Marco Siemens, begonnen bij Unica in Zwolle. Al een geringe tijd was ik een connectie met Wieger Willems en heb verschillende posts voorbij zien komen. Dat sprak mij erg aan. Na enige tijd ben ik benaderd door Maarten Bosma, deze persoonlijke benadering sprak mij ook erg aan. Naar aanleiding van dit gesprek hebben we een nadere kennismaking ingepland. Tijdens dit gesprek hebben we het over van alles en nog wat gehad, maar voornamelijk over "Waar word jij gelukkig van".

Het persoonlijke contact met Maarten Bosma vond ik erg prettig. Het was geen zakelijk contact, maar vrijblijvend en persoonlijk. De reacties heb ik als eerlijk en positief ervaren en op de mens gericht.

Ik heb uiteindelijk besloten op de stap te zetten naar een nieuwe werkgever, omdat ik nu dicht bij huis kan werken in de functie waarin ik wil doorgroeien. Hierdoor kan ik er meer voor het gezin zijn en kan ik me doorontwikkelen in de functie als engineer. In deze functie mag ik me verdiepen in het technische aspect van mijn vakgebied (elektrotechniek). Dit is iets waar ik veel plezier en energie uithaal, des te meer wanneer alles op zijn plek valt. De toekomst bij mijn nieuwe werkgever zie ik als gezamenlijk groeien en professionaliseren terwijl we mooi projecten realiseren.

Ik zou Kracht Recruitment aanbevelen aan anderen. Met Kracht kijk je waar je naartoe wil groeien, wat je potentie is en waar je hart ligt. Door deze benadering is het contact met Kracht met of zonder passend aanbod een goede ervaring.