Het verhaal van Dave

"Romano heeft erg zijn best gedaan om mij zo snel en zo goed mogelijk aan een nieuwe baan te helpen."

Dave

Na het invullen van een online vacature werd Dave de Boer binnen een half uur gebeld door onze consultant Romano Oomen. Nu is Dave sinds kort, via Kracht Recruitment, werkzaam bij Homij in Amsterdam.

De start van de samenwerking

Tijdens hun eerste telefonische contact leerde ze elkaar wat beter kennen. Er werd goed besproken wat de wensen en doelen van Dave zijn. Zo kon Romano gericht zoeken naar een juiste uitdaging die goed aansluit op hetgeen Dave graag voor ogen had. Dit werd het begin van een fijne samenwerking die uiteindelijk heeft geleidt tot een zo goed mogelijke match met de kandidaat en zijn nieuwe werkgever.

Waarom Homij?

Dave is zijn nieuwe uitdaging als calculator aangegaan bij Homij. Hij heeft hiervoor gekozen omdat de organisatie direct als een warm bad aanvoelde. Tijdens zijn eerste twee gesprekken zat het dan ook direct goed. Daarnaast is het werktraject, wat Homij voor Dave heeft geschetst, iets wat precies bij zijn eigen visie aansluit. Vanuit zijn eerste ervaringen vertelt Dave: “Je krijgt bij Homij veel vrijheid, dat werkt erg prettig en daar word ik blij van. Ik krijg overal de tijd voor en kan daardoor alles op mijn eigen tempo ontdekken.”

Daarnaast is zijn grootste uitdaging tot nu toe geweest om te leren begrijpen hoe iedereen hier werkt. Als hbo-er heeft hij enkel ervaring opgedaan op zijn stageplekken. Bij Homij wordt hij goed wegwijs gemaakt door zijn naaste collega’s. Zij leren hem de fijne kneepjes van het vak en dat gaat, naar Dave zijn eigen zeggen, erg goed!

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure met Kracht heeft Dave als zeer prettig ervaren. De begeleiding is goed en snel. Hij kreeg het gevoel dat er serieus gekeken werd naar zijn wensen. Dit kwam mede doordat Romano altijd bereikbaar was voor alle vragen van Dave. “Romano heeft naar mijn mening erg hard zijn best gedaan om mij zo snel en zo goed mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Ik wil hem nogmaals bedanken voor alles waar hij mij tot nu toe mee geholpen heeft.”

Namens Kracht wensen wij Dave veel succes met zijn carrière bij Homij!

Ook een Krachtig succesverhaal worden? Romano Oomen

Wil jij ook werken bij Homij of een soortgelijk installatiebedrijf en net zo'n succes als Dave ervaren? Neem dan gerust contact met mij op!

 
Romano Oomen
Romano Oomen
  • 06 11 10 76 51