Het verhaal van John

"Het fijne aan Kracht vond ik dat de communicatie super goed verliep! "

John

Ik ben in contact gekomen met Kracht via LinkedIn. Ik werd benaderd door Romano met de vraag hoe ik in mijn carrière stond en of ik wellicht open stond voor een andere baan. Dat laatste was het geval omdat mijn toenmalige werkgever te maken had met een grote reorganisatie. Ik ben het gesprek met Romano en Wieger dan ook aangegaan.

De gesprekken en de samenwerking met Kracht heb ik als positief ervaren. Alles is goed aangepakt en geregeld. Zowel met Romano als met Wieger heb ik goed contact gehad tijdens het hele proces.

Daardoor heb ik uiteindelijk de stap durven nemen naar een nieuw werkgever. Het belangrijkste daarbij was voor mij de kans om mezelf weer verder te kunnen ontwikkelen. Helaas was daar in mijn vorige functie, mede dankzij die reorganisatie, geen ruimte meer voor. 

Deze nieuwe functie is voor mij interessant omdat ik dus de mogelijkheid heb om me verder te ontwikkelen. Ik ga starten in de rol van Calculator / Kostendeskundige om me vervolgens door te ontwikkelen naar de functie van Technisch Ontwikkelaar. Iets waar ik heel veel zin in heb. Ik heb mezelf als doel gesteld om dit in anderhalf jaar te bereiken en in vaste dienst te komen bij mijn nieuwe werkgever.

Het fijne aan Kracht vond ik dat de communicatie, die verliep supergoed. Daarbij komt dat Romano zijn afspraken goed nakomt. Ik zou Kracht daarom zeker aanbevelen bij anderen (heb ik al gedaan trouwens) omdat zij goed hun best hebben gedaan om de best passende functie te voor mij vinden.

Johns Consultant Romano Oomen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Installatietechniek? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Romano Oomen
Romano Oomen
  • 06 11 10 76 51