Het verhaal van Sylvana

"Ik zou kracht zeker aanbevelen bij anderen, want je wordt echt gehoord en goed geholpen om je volgende stap te zetten. "

Sylvana

Enige tijd geleden stond ik voor de keuze doorstuderen of werken, ik koos ervoor om te gaan werken. Vervolgens heb ik alle sites afgezocht naar leuke vacatures, vacatures die bij mij paste kon in niet echt vinden. Tussen alle vacatures zag ik er een van Kracht Recruitment staan. De website van Kracht is een mooie site met veelbelovende woorden. Vanuit hier is alles gaan rollen. Ik heb mijn CV en motivatiebrief ingestuurd en werd al snel gebeld door Sanne. Sanne is een spontane en aardige meid die echt naar wensen luistert. Ze was super duidelijk over hoe de procedure vanaf daar verder ging en dat ze me op de hoogte zou houden van alles dat zou gebeuren. Dit was zeker het geval, we hadden wekelijks contact. 

Er was al snel een bedrijf gevonden die mij graag op gesprek uitnodigde, Trebbe! Dit was een erg positief gesprek en al snel werd er een contract gemaakt. Binnen een week had Sanne een contract voor me klaar liggen, super snel dus! Ik heb zin om te beginnen, maar het is ook wel spannend omdat dit mijn eerste baan is! Ik heb er alle vertrouwen in, want Kracht staat achter mij. Hoe ik de toekomst zie bij mijn nieuwe werkgever, durf ik niet te zeggen. Ik denk dat Trebbe heel goed bij mij past en ik bij hun. Ik zie mezelf daar voor lange tijd werken! 

Ik zou Kracht zeker aanbevelen bij anderen, want je wordt echt gehoord en goed geholpen met je volgende stap. Ze kijken naar wie je bent, wat je wil en daar zoeken ze een passend bedrijf bij. Het is een positieve samenwerking geweest en het is allemaal snel en goed verlopen! 

Sylvana's Consultant Sanne Pas

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Sanne Pas
Sanne Pas
  • 06 15 47 16 70