Het verhaal van Rick

"Dit gesprek was erg prettig, omdat we vooral spraken over mogelijkheden en wie ik ben als persoon, niet mijn diploma(s) of ervaring."

Rick

Mijn verhaal verdient een korte introductie.

In 2009 heb ik mijn HBO Bouwkunde diploma behaald, maar vanwege de crisis die toen gaande was, was de zoektocht naar een baan in de bouw niet makkelijk. Uiteindelijk heeft mijn carrière een andere wending genomen. Ik ben namelijk de opleiding tot fysiotherapeut gaan doen. De wereld van de bouw heeft me altijd blijven boeien en na 5 jaar aan het werk te zijn geweest als fysiotherapeut besloot ik weer te gaan zoeken naar een baan in de bouw.

Dit was natuurlijk een lastige opgave. Wie wil investeren in iemand die meer dan 10 jaar bijna niks met de bouw te maken heeft gehad? Hier kwam Kracht Recruitment om de hoek kijken. Ik heb me via de site aangemeld met mijn verhaal en nog diezelfde week ontving ik een telefoontje van Haider om een kennismaking in te plannen samen met Bob. Dit gesprek was erg prettig, omdat we vooral spraken over mogelijkheden en wie ik ben als persoon, niet mijn diploma(s) of ervaring.

Zodoende ben ik in contact gekomen met Peter de Kok van EBRS Staalconstructies. Hier werk ik nu 3 maanden met erg veel plezier als constructeur/tekenaar. Ik heb al erg veel geleerd in deze periode en krijg ik ook de ruimte om te leren. Bij vragen staat er altijd wel een collega klaar om me met een en ander te helpen.

Kortom, Kracht heeft me de mogelijkheid gegeven om mijn passie weer nieuw leven in te blazen en deze uitdaging zorgt ervoor dat ik me (opnieuw) kan ontwikkelen in dit mooie vak.

Rick's Consultant Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87