Succesverhaal Het verhaal van Jesse Ongeveer 4 maanden geleden is Jesse bij Van de Beeten gestart als Calculator. Inmiddels is hij nu ook verantwoordelijk voor een deel Werkvoorbereiding en heeft hij het erg naar zijn zin bij deze aannemer in de Civiele Techniek.

"Het bedrijf maakte meteen veel indruk op mij!"

Jesse

Ongeveer 4 maanden geleden is Jesse bij Van de Beeten gestart als Calculator. Inmiddels is hij nu ook verantwoordelijk voor een deel Werkvoorbereiding en heeft hij het erg naar zijn zin bij deze aannemer in de Civiele Techniek. Waarom hij voor Van de Beeten heeft gekozen, hoe hij zich tot nu toe heeft ontwikkeld, wat hij van zijn werk vindt en hoe hij de samenwerking met Kracht heeft ervaren lees je in dit blog

Personeel is schaars en mensen in de bouw en techniek ontvangen veel berichten van bedrijven en recruiters. “Normaal krijg ik berichten waarin direct een baan wordt aangeboden met de vraag of ik geïnteresseerd ben. Maar van Marvin kreeg ik een berichtje met de vraag hoe blij ik met mijn huidige werk was en of hij mij ergens mee kon helpen. Dat sprak me veel meer aan”, vertelt Jesse. 

“De gehele procedure heb ik als zeer positief ervaren”, vertelt Jesse. “Het contact met Marvin was goed, er waren altijd korte lijntjes. Wat ik vooral erg fijn vond, was dat er geen druk op mij werd uitgeoefend. Zo’n overstap is al best wel een ding, als er dan ook nog druk op je wordt uitgeoefend, dan gaan mijn hakken in het zand. Verder had ik niet het idee dat jullie mij per se naar een andere baan wilden sturen, maar dat er altijd werd gekeken naar wat ik graag wilde en kon. Daarbij waardeer ik ook hoeveel tijd Kracht in mij heeft gestoken om samen te kijken naar wat voor mij het beste was.”

Jesse's consultant Marvin de Knegt

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de civiele techniek? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Marvin de Knegt
Marvin de Knegt
  • 06 25 36 98 33