Het verhaal van Michelle

"Ik krijg ontzettend veel energie van mijn nieuwe collega’s"

Michelle

Vanaf dag één ben ik door collega's, in het bijzonder Marcel en Ben, direct betrokken bij allerlei leuke projecten en mag ik hier gelijk mijn steentje aan bijdragen. Met een concrete offerte bij een nieuwe klant tot gevolg! Bij PHB de Combi neemt iedereen echt de tijd om me wegwijs te maken en dat maakt dat ik nu al het gevoel heb écht onderdeel te zijn van PHB. Ik krijg ontzettend veel energie van mijn nieuwe collega’s die vol voor het bedrijf gaan en trots zijn op PHB de Combi! Ik kijk er naar uit om het bedrijf én vooral ook om onze klanten goed te leren kennen! Ik ga met mijn visie en ervaring een mooie bijdrage leveren aan de producten en diensten van PHB de Combi!

Het enthousiasme waarmee Michelle haar werk doet is echt aanstekelijk, aldus Marcel van PHB. Ook de bemiddeling via Kracht en in het bijzonder de samenwerking met Bob is goed bevallen. Bob's pragmatische aanpak in combinatie met goed luisteren, het concretiseren van de zoekvraag en een transparante werkwijze past goed bij PHB. De toekomst zien we erg rooskleurig voor beide. Michelle gaat met haar visie en ervaring een mooie bijdrage leveren aan de producten en diensten van PHB de Combi!

Michelle's Consultant: Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87
 
 
Word ook een succesverhaal

Jouw route naar succes begint bij Kracht. Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met een van onze consultants.