Het verhaal van Mark

"Ik werk hier met veel plezier en bedank Bob voor zijn standvastigheid"

Mark

Mijn eerste contact met Kracht, dat gaat ver terug. Ik kreeg de gegevens van Wieger via een familielid en ik herinner dat we voor een kennismaking afgesproken hadden in café Big Fish in Huissen. Het uur vloog voorbij waarin we gesproken hebben over mijn loopbaan, CV en ambities maar ook weet ik nog de passie en bevlogenheid die Wieger uit droeg om iets passends voor mij te vinden. Of hij mij toen al aan een nieuwe baan geholpen heeft weet ik eigenlijk niet meer.

Naast het zakelijke aspect om jou als kandidaat te plaatsen bij een klant is er oprecht interesse in jou als persoon. Ik heb echt het idee dat men de perfecte match zoekt. Zowel de kandidaat als klant gaan een, als het goed is, langdurige relatie met elkaar aan waarbij er met veel plezier gewerkt moet worden. Mijn ervaring is dat men goed bereikbaar is en je ondersteunt in gesprekken met je potentiële werkgevers.

Ik nam contact op met Bob om weer eens bij te praten over recente ontwikkelingen bij mijn huidige werkgever en te horen hoe het hem verging met vacatures en de zoektocht naar kandidaten. Enthousiast vertelde hij over diverse actuele vacatures en de daar bij behorende uitdaging om een geschikte kandidaat te vinden. In dat rijtje ook een vacature voor Projectmanager bij Klokgroep Totaalonderhoud. Geen verduurzaming van huurwoningen maar projecten in zorg en zakelijk vastgoed en retail. Erg leuke functie die niet iedere week vacant komt, iets voor jou grapte hij…? ‘Zo'n 4 weken later belt Bob; ‘Mark, die functie bij KlokGroep, hoe langer ik er over na denk, hoe zekerder ik weet dat jij de kandidaat bent die ik zoek’! Wat houdt je tegen om kennis te maken en eens te proeven of het iets voor je is? Zo gezegd, zo gedaan en ben ik kort daarna in dienst getreden als Projectmanager Totaalonderhoud bij Klokgroep te Nijmegen.

In die rol als projectmanager heb ik de verantwoordelijkheid om het project in goede banen te leiden. Het onderhouden van contacten met de opdrachtgevers, verwachtingen van elkaar helder houden en samen met het projectteam de wens van de klant realiseren binnen de gestelde tijd en budget. Ik hou van snelle, felle projecten waar je met trots naar terug kan kijken, “we hebben het weer geflikt”. En terwijl het ene werk vol in uitvoering is, is de volgende al weer in voorbereiding. Mijn functie is breed en geen dag hetzelfde!

De toekomst zie ik rooskleurig in! Ik werk voor een erg mooi familiebedrijf die onderneemt met lef. De Klokgroep is continue bezig de organisatie sterk te houden om zodoende mooie projecten in midden Nederland te kunnen realiseren met éénieders tevredenheid als gevolg. Zowel zakelijk als met aandacht voor de persoon. Ik werk hier met veel plezier en moet Bob dus bedanken voor zijn standvastigheid, ik was de kandidaat voor deze vacature!

Mark's Consultant Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij projectontwikkelaars of aannemersbedrijven. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87