Het verhaal van Daisy

"De toekomst laat ik voor nu lekker open. Ik vind mijn werk nu echt heel erg leuk, dus ik focus me nu op mijn toekomst bij Kiwa Koac!"

Daisy

Daisy vond zichzelf medio 2023 op een kruispunt in haar carrière, haar baan destijds als bodemonderzoeker liep op zijn eind. Uiteindelijk kwam ze terecht bij Kracht Recruitment, waar we haar introduceerde aan Kracht en de mogelijkheden die we haar konden bieden. De reis vervolgde met een bedrijfsbezoek van consultant Giovanni aan Kiwa Koac. Tijdens dit bezoek ontdekte Giovanni dat er een unieke kans was ontstaan: “Kiwa vertelde ons dat ze een positie vrij kregen waar ze iemand zochten met de kennis van aardwetenschappen. En dit was net in de week dat ons eerste contact met Daisy was. Zo was de match gelijk ontstaan!” 

Van antropologie naar advies in de wegenbouw

Daisy, met een bachelor in Culturele Antropologie en een master in Aardwetenschappen, was op dat moment werkzaam als bodemonderzoeker. Ongeveer zeven maanden geleden besloot ze haar horizon te verbreden en benaderde ze Kracht Recruitment. Wat volgde was een gesprek dat haar ogen opende voor mogelijkheden waar ze eerder niet aan had gedacht. Bij Kracht vond Daisy niet alleen een team dat écht naar haar luisterde, maar ook de ruimte om haar carrière op een nieuwe manier te verkennen. “Kracht liet mij kansen zien waar ik nooit eerder aan had gedacht” zegt Daisy.

Een onverwachte wending: Junior Adviseur Wegenbouw

Daisy had nooit gedacht aan een rol als Junior Adviseur Wegenbouw, maar soms zijn de beste kansen degene die je niet verwacht. Zo zegt Daisy ook: “Ik keek vooraf heel breed naar mijn kansen in het werkveld, uiteindelijk samen met Kracht tot een heel mooie kans bij Kiwa Koac gekomen”

Het bedrijfsbezoek bij Kiwa Koac, de gesprekken met Kracht en haar eigen nieuwsgierigheid brachten haar naar een functie die perfect aansloot op haar kennis en passie voor aardwetenschappen. Als Junior Adviseur Wegenbouw bij Kiwa Koac speelt Daisy een cruciale rol in het adviseren van klanten, zoals Rijkswaterstaat en andere wegbeheerders. Ze behandelt vragen over asfalt, variërend van levensduur tot geschillen tussen aannemers. Dat laatste stipt Daisy nog eens aan: “Soms ontstaan er discussies tussen aannemers en opdrachtgevers, het is dan aan mij om hier onafhankelijk oordeel over te hebben en daarmee deze discussie te beëindigen. Dat vind ik erg leuk aan mijn werk.”

Daisy geeft aan super enthousiast te worden van het oplossen van zulke complexe uitdagingen in de wegenbouw. Bij Kracht Recruitment begrijpen wij dit enthousiasme en delen wij haar passie voor impact maken. Winnen, als een van onze kernwaarden, reflecteert onze toewijding om echt verandering en vooruitgang te realiseren!

Zo heeft Daisy ook de aankomende tijd haar handen vol met leuke projecten bij Kiwa Koac: “Vorig jaar heb ik ook een heel interessant project georganiseerd, waarbij allerlei buitenlandse partijen in de wegenbouw aanwezig waren. Het regelen om al deze partijen bij elkaar te krijgen vind ik echt leuk!” 

De perfecte match: heden en toekomst

Hoewel Daisy momenteel nog veel kantoorwerk verricht, ziet ze haar toekomst bij Kiwa Koac rooskleurig in. Ze put energie uit haar werk en is vastbesloten om door te groeien. Daarnaast zullen er in het voorjaar meer projecten zijn waarbij Daisy een grote rol zal gaan spelen.

“In het voorjaar en in de zomer zullen er ook meer buitenwerkzaamheden zijn voor mij, dat vind ik fijn want ik werk graag buiten.” 

Het contact met Kracht Recruitment

Daisy is tevreden over haar ervaring met Kracht, vooral voor de opvolgsnelheid en het 'out-of-the-box' denken van Giovanni. Met name haar sollicitatieproces, dat begon in juni, leidde tot een snelle start een week later. Het flexibele en proactieve karakter van Giovanni was voor Daisy een doorslaggevende factor. Zo geeft Daisy ook aan: “Ik kon heel goed mijn eigen tempo aangeven bij Gio en dat vond ik erg prettig.” 

Dus, als je op zoek bent naar jouw perfecte match in de bouw- en technieksector, laten we dan samen een succesverhaal schrijven! Bij Kracht geloven we in de kracht van juiste matches, en we kijken ernaar uit om jouw carrière pad, net zoals die van Daisy, een boost te geven. Want jouw succes is ons succes!

 

Ook een Krachtig succesverhaal worden? Giovanni Douwes

Een carrièreswitch maken maar niet weten waar je moet beginnen of je eerste baan binnen de civiele techniek vinden? Kom in contact met Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot de beste carrièrekansen voor jou. Word jij ook kandidaat van Kracht?

 
Giovanni Douwes
Giovanni Douwes
  • 06 21 33 19 36