Het verhaal van Thomas

"Koen voorzag me van goed advies en inzicht waardoor ik de stap heb gemaakt."

Thomas

Het begon allemaal toen ik een leuke functie zag op een vacature site. Ik was aan het scrollen toen mijn oog viel op deze functie en ik besloot te solliciteren. Na mijn sollicitatie kwam ik in contact met Koen de Bruijn van Kracht. We hebben toen door corona online kennis met elkaar gemaakt en daarna is Koen voor mij aan de slag gegaan.

Die samenwerking met Koen heb ik als heel prettig ervaren. Kracht is zeer professioneel en persoonsgericht. Dat heeft echt meerwaarde vind ik, want daardoor heb ik de stap durven wagen naar mijn nieuwe werkgever. Koen's aanpak was prettig en doortastend. Hij voorzag me van goed advies en inzicht waardoor ik de stap heb gemaakt.

In mijn nieuwe functie heb ik veel meer afwisseling in werkzaamheden. De ene dag sta ik in het veld om zaken in te meten, de andere dag zit ik op kantoor te bedenken hoe we installaties kunnen gaan maken. Ik bepaal de benodigde resources, reserveer het personeel en bestel de juiste materialen. Alles zodat de uitvoering op rolletjes loopt. Oja, en ondertussen maak ik ook nog calculaties zodat er op tijd gefactureerd kan worden. Bij mijn nieuwe werkgever werk ik aan grote projecten, waarbij de doorlooptijd vaak langer is dan een jaar. Het leuke daarvan is dat je meer lean werkt en dat de planning al gereed is voordat de eerste heipaal in de grond zit. 

Het belangrijkste is dat ik weer plezier heb. De complexiteit en grootte van projecten zorgen ervoor dat ik naar volle tevredenheid werk. De toekomst zie ik daarom rooskleurig in en ik hoop nog vele jaren in deze functie werkzaam te zijn! Koen bedankt voor je super inzet!

Thomas' Consultant Koen de Bruijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan bij installatiebedrijven, adviesbureaus of ingenieursbureaus. Bekijk mijn vacatures of neem direct contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Koen de Bruijn
Koen de Bruijn
  • 06 29 34 91 21