Recruiter in de bouw

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
Voor kandidaten én opdrachtgevers Leer Kracht Recruitment kennen

Het is steeds lastiger om goede vakmensen op de juiste plek in de bouw te krijgen. Onze missie is om de kansen van professionals in de bouw te vergroten, hen te matchen met een organisatie die bij ze past en te begeleiden naar een baan die op hun lijf geschreven is. Dit doen we aan de hand van werving & selectie en detachering. Precies wat bij jou en de organisatie past. 

Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie tussen kandidaat en opdrachtgever. Als professional in de bouw begint het allemaal bij ontdekken wij jij wil en wat jij kan. Ons hechte netwerk van interessante werkgevers in de bouw leidt tot een grotere kans op de best mogelijke baan. Een consultant die gespecialiseerd is in recruitment en in jouw vakgebied gaat samen met jou op zoek naar jouw droombaan. 

Benieuwd wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende in de bouw kunnen betekenen? 

 •  
 •  
 •  
Specialist in de bouw Maak kennis met Kracht Recruitment

Van een goede naar een betere baan in de bouw? De bouw is altijd op zoek naar talent! Van Uitvoerder tot Projectleider, Kracht helpt jou bij het maken van de juiste match. Wat Kracht Recruitment onderscheidt? Met passie, betrokkenheid en een team van specialisten begeleiden wij jou naar jouw ideale baan in de bouw. Samen met een specialist in jouw regio kijken we naar alle mogelijkheden en jouw kwaliteiten, ambities en interesses. We vertalen jouw wensen naar de best passende carrièremogelijkheden. 

Zo helpen wij jou met het vinden van jouw droombaan in de bouw. Ben jij benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Maak kennis met ons!

Ons team van specialisten Team Bouw & Projectontwikkeling
 • Noah van Deijne
  Noah van Deijne Consultant Bouw en Projectontwikkeling Regio Zuid
 • Bob van den Bergh
  Bob van den Bergh Consultant Bouw en Projectontwikkeling Regio Zuidoost
 • Coen Bles
  Coen Bles Consultant Bouw en Projectontwikkeling Regio Oost
 • Jorg Rutjes
  Jorg Rutjes Consultant Bouw en Projectontwikkeling Regio Zuidwest
 
Recruiter in de bouw nodig? Schakel een van onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor jou als professional in de bouw kan betekenen of hoe wij je kunnen helpen bij het werven van een nieuwe collega voor jouw organisatie? Wij maken graag kennis met je!

Werken in een andere branche?

 • Civiele Techniek
  Werken in de

  Civiele Techniek

  • Droom je ervan om in de civiele techniek te werken? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij staan voor je klaar om met je te sparren over je volgende carrièrestap en om je meer te vertellen over onze vacatures in de civiele techniek.

   Benieuwd wat wij als recruiter in de civiele techniek voor jou als professional of werkgever kunnen betekenen? Klik hier en lees alles over hoe wij onze Kracht ook in deze branche inzetten. 

 • Installatietechniek
  Werken in de

  Installatietechniek

  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Of je nu pas net je opleiding Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Elektrotechniek hebt afgerond of al jaren in het vak zit: Kracht kan jou helpen met het maken van de juiste carrièrestap. 

   Benieuwd hoe wij als recruiter in de installatietechniek ook voor jou als professional of werkgever klaarstaan? Klik hier en lees alles over hoe wij onze Kracht ook in deze branche inzetten. 

 • Techniek & Industrie
  Werken in de

  Techniek & Industrie

  • Net als jij hebben wij ook een passie voor techniek. Bij Kracht beschikken we over een groot netwerk van top bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten met een technische opleiding op middelbaar en hoger niveau.

   Ben jij benieuwd welke kansen er voor jou in de techniek & industrie liggen of benieuwd wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen? Klik hier en lees alles over hoe wij onze Kracht ook in deze branche inzetten.