Van Wijnen Zuid

Bouw

Werken bij Van Wijnen Zuid

Van Wijnen is een landelijke opererend bouwbedrijf. Zij is verdeeld in een aantal regio's, waaronder Van Wijnen Zuid. Deze regio's bestaan dan weer uit een aantal vestigingen. Het unieke van deze organisatiestructuur: het biedt de voordelen van een grote én een kleine organisatie. De organisatiestructuur is decentraal en daardoor erg plat. Dat betekent dat de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen én ondernemerschap wordt gestimuleerd. Ook kenmerkend voor Van Wijnen: er zijn meer dan voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

De pijlers van de organisatie zijn: nieuwbouw, renovatie & onderhoud, transformatie en vastgoedbeheer. In deze takken van sport beheerst Van Wijnen nagenoeg alle facetten. Van ontwerp tot oplevering en dus ook beheer. En dat in de woningbouw, maar zeker ook in de utiliteitsbouw. Dit maakt Van Wijnen een interessante organisatie om voor te werken omdat je ontzettend veel mogelijkheden hebt en de totale bouwsector kunt ontdekken.

Van Wijnen is dus decentraal georganiseerd, maar opereert tegelijkertijd onder één (grote) vlag. Dat zorgt ervoor dat je werkt in een grote organisatie, maar tegelijkertijd ook in een hechte, lokale en collegiale omgeving waar iedereen elkaar goed kent. Dat zorgt voor korte lijnen en nauwe samenwerkingen tussen collega's. De sfeer bij Van Wijnen kenmerkt zich doordat men durft te zeggen waar het op staat. Recht is recht, krom is krom. Kortom, een no nonsense-cultuur waar iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zich kan ontwikkelen. Dit alles maakt Van Wijnen een prettige en bijzondere organisatie om voor te werken. Op deze pagina lees je nog veel meer over Van Wijnen Zuid zoals: verhalen van medewerkers, de visie van de directie, de samenwerking met Kracht Recruitment én je vindt natuurlijk vacatures bij Van Wijnen Zuid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
Succesverhaal Van Wijnen Zuid

Lees hier het verhaal over de samenwerking tussen Van Wijnen Zuid en Kracht Recruitment. 

Directieleden Marlijn en Jasper vertellen over Van Wijnen Zuid

Binnen Van Wijnen wordt er niet in hokjes en kaders gedacht. Je kan zelf jouw carriérepad bepalen. Ondernemerschap in jouw eigen ontwikkeling moedigen we zoveel mogelijk aan. Dat stukje ondernemerschap zit in alle lagen van de organisatie. Daarnaast vinden we vrijheid ook belangrijk. De medewerkers krijgen de vrijheid om hun functie naar eigen inzicht en op een passende manier in te vullen. Lees hier het hele verhaal van Marlijn en Jasper.