het verhaal van Van Wijnen Zuid

"Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je bij ons vanaf de eerste dag in een warm bad terecht komt!"

Van Wijnen Zuid

Bianca is HR Manager bij Van Wijnen Zuid. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je bij ons vanaf de eerste dag in een warm bad terecht komt. De organisatie is landelijk actief, maar decentraal georganiseerd en dat merk je. Het unieke aan deze organisatiestructuur is dat het de voordelen van een grote én kleine organisatie biedt. Er zijn talloze doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, maar passend bij de mens achter de functie. Het takenpakket staat nooit helemaal vast.

Waar je voorganger bepaalde werkzaamheden uitoefende in dezelfde functie, kan dit voor jou verschillen. Er wordt gekeken hoe jij het beste tot jou recht komt. En, aan de hand van jouw ambities en wensen kan jouw functie worden ingekleed. We stimuleren je zoveel mogelijk om het beste uit jezelf en je carrière te halen. We reiken pro-actief handvatten aan, zelfs wanneer je nog niet in de gaten hebt dat deze voor jou van waarde kunnen zijn.

Doordat de organisatie decentraal georganiseerd is blijft op vestigingsniveau de cultuur en de binding met de regio behouden. Daar werken echt hechte clubs met mensen uit de omgeving. Zij werken samen aan de mooiste projecten in de regio. Dat doen ze op een leuke manier. Ze lachen veel met elkaar, maar werken ook ontzettend hard. Bij Van Wijnen Zuid werken specialisten die graag een stapje extra willen zetten voor de ander. Dat zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Je moet je thuisvoelen bij Van Wijnen, dat is niet voor niets ons motto. Woorden als veiligheid en vertrouwen zijn daarbij voor ons erg belangrijk. Veiligheid staat dus niet alleen voorop op de bouwplaats, maar je moet je ook veilig voelen in jouw werkomgeving. Onze collega's weten waar ze naartoe moeten als ze zich willen uitspreken. Er zijn diverse vertrouwenspersonen, maar ook bij HR en het management staat de deur altijd voor je open. 

Het management weet wat er speelt in de organisatie, dit komt doordat de meerderheid van de sleutelposities binnen Van Wijnen Zuid zijn ingevuld door medewerkers die zijn doorgegroeid binnen de organisatie. Dit zorgt voor een cultuur waarin er ruimte is voor ondernemerschap van de werknemer. Of je nu managementambities hebt of een echte specialist wil worden, je krijgt er bij Van Wijnen de ruimte voor.

Bob - Bianca

Bianca laat niet alleen haar collega’s terecht komen in een warm bad, zelfs ‘externe’ partijen ervaren dit. Dat ervaart ook onze Kracht-collega Bob. Bijna dagelijks hebben Bob en Bianca contact met elkaar, en dat gaat lang niet altijd over werk. Bianca: "Ik zie Bob ook niet als een externe partij, maar als een verlengstuk van onze organisatie." Door onze goede relatie weet Bob goed wie er past bij Van Wijnen Zuid. Dat heeft al vele succesverhalen opgeleverd. Maar, het grootste succesverhaal? Dat is toch wel de samenwerking van Bianca en Bob onderling. Samen hebben zij al meerdere professionals laten werken vanuit hun Kracht bij Van Wijnen Zuid. Het verloop van deze krachtpatsers is erg laag en er komen steeds meer Van Wijnen-ambassadeurs bij.

Ben jij het volgende succesverhaal, en wil jij werken vanuit jouw Kracht? Ga het gesprek aan met Bob! Hij kan jou alles vertellen over werken bij Van Wijnen Zuid. En wie weet eet jij binnenkort met Bianca een Bossche bol om jouw nieuwe baan te vieren.

Wil jij ook werken bij Van Wijnen Zuid? Bob van den Bergh

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik kan je helpen met het vinden van je droombaan. Neem contact met mij op om te weten wat ik aan jouw carrière kan toevoegen.

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87