Exclusieve aandacht van Kracht

Target Recruitment

Wat is Target Recruitment?

Krijg je bepaalde vacatures maar niet ingevuld? Wij vinden wél de juiste kandidaat! Kracht is gespecialiseerd in het vinden van kwalitatief goede kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures. Speciaal hiervoor hebben wij een effectieve werkwijze ontwikkeld die aantoonbaar meer reacties op vacatures oplevert. Bovendien bespaart dit proces jou als opdrachtgever veel tijd. Wij voeren uitgebreide en zeer gerichte marketingcampagnes. Met als resultaat? Een kwalitatief hoogwaardige respons op vacatures en meer bezoekers naar jouw website. Je krijgt meer hoogwaardige reacties op vacatures, een grotere naamsbekendheid van jouw organisatie én een sterker werkgeversimago. Naast onze geautomatiseerde campagnes, zoeken onze recruitmentspecialisten actief naar geschikte kandidaten voor jouw vacature(s). Geschikte kandidaten benaderen wij actief en persoonlijk. Zo vinden wij voor jou de best passende nieuwe collega.

De voordelen van Target Recruitment

Wij verzorgen het hele recruitmentproces voor jou. Snel, goed en effectief. De belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje:

  • een grotere kans op de juiste kandidaat op de juiste plek;  
  • een groter bereik van jouw vacatures;
  • een hogere naamsbekendheid van jouw organisatie;
  • een sterker werkgeversimago;
  • een aanzienlijke besparing van tijd en kosten;
  • geen kosten meer voor Interim Recruiters;
  • professionele ondersteuningen tijdens het gehele recruitmentproces.

Vacature aanmelden

Heb je een moeilijk in te vullen vacature? Meld deze vacature dan gratis aan via de onderstaande button. Wij staan je graag bij in de zoektocht naar een nieuwe collega.

 
 
Contact Schakel onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor je kan betekenen in het werven van je nieuwe collega? We gaan het gesprek graag met je aan.