Ontmoet onze krachtpatsers

Het team

Vorig verhaal
Volgend verhaal
 •  
  Thijs

  Samen strijden, samen vallen en weer opstaan, samen successen vieren en samen groeien. Dat vat de cultuur bij Kracht goed samen. Als die cultuur goed bij je past, je drive hebt en je kunt omgaan met de verantwoordelijkheid dan is Kracht een plek waar je je carrière een enorme boost kunt geven en de basis kunt leggen voor succes.

  Thijs
  Bij Kracht krijg je de kans om jouw potentieel te benutten
 •  
  Jolien

  Bij Kracht behaal je het resultaat niet alleen, maar dit doe je samen. In mijn functie werk ik veel samen met mijn collega's. Naast collega's zijn het ook vrienden geworden. De borrels, bedrijfsuitjes en vakanties zijn onvergetelijk!

  Jolien
  Ik heb de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren kennen
 •  
  Jorth

  Bij Kracht ligt de wereld aan je voeten, zolang je jezelf maximaal inspant. Er heerst een mooie cultuur waarin allemaal ambitieuze professionals van mijn leeftijd er keihard voor gaan. We hebben dezelfde doelen en die samen bereiken daar word ik blij van en dat maakt dat ik op mijn plek zit.

  Jorth
  Ik daag je uit om ook onderdeel te worden van onze club
 •  
  Bob

  De reden waarom ik elke dag met veel plezier aan het werk ga is omdat ik ontzettend veel voldoening haal uit het verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De dynamiek en hectiek zorgen ervoor dat elke dag anders loopt dan gepland. Heerlijk!  Het snelle schakelen en het kansgericht naar casussen kijken is mij op het lijf geschreven. Het onmogelijke voor zowel klant als kandidaat mogelijk maken dat is waar ik elke dag voor ga.

  Bob
  De dynamiek en hectiek zorgen ervoor dat elke dag anders is. Heerlijk!