Bob

"De dynamiek en hectiek zorgen ervoor dat elke dag anders is. Heerlijk! "

Bob

Via mijn stage vanuit het HBO ben ik bij Kracht terecht gekomen. Op dat moment wist ik nog niet wat ik wilde doen en ik ben eigenlijk per toeval bij Kracht uitgekomen. Bij Kracht werken is alsof je werkt met een grote vriendengroep. We gaan informeel met elkaar om en menig collega ziet elkaar ook buiten werktijd regelmatig. Dat laat zien dat we elkaar doorgaans erg mogen en elkaar op prijs stellen. Dat vind ik persoonlijk erg prettig en bijzonder. Daarbij bestaat er een hoge bereidwilligheid om te delen binnen de groep. Zo worden kandidaten veelvuldig met elkaar uitgewisseld en heerst er een cultuur dat we er met z’n alle het beste van maken. Als kers op de taart horen daar natuurlijk bijzonder leuke bedrijfsuitjes bij om dit alles te stimuleren. Tot slot ervaar ik de flexibiliteit van de organisatie richting collega’s als een erg sterk punt van Kracht Recruitment. Er wordt vrijwel altijd meegedacht over de persoonlijke situatie van collega’s en er wordt samen naar oplossingen gezocht waar nodig.  

Wil je je snel ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Binnen Kracht is er veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Collega’s krijgen vrij snel in hun carrière de vrijheid om zelfstandig te werken met zowel de klant als de kandidaat. Mij heeft dit persoonlijk veel opgeleverd. Ik leer namelijk het best / meest door het te ervaren. Bij fouten te vallen en vervolgens jezelf te herpakken en op te staan. Het vertrouwen dat daarvoor nodig is vanuit Wieger is er volledig en je word geholpen waar nodig. Fouten maken mag en je wordt er bij Kracht niet op een vervelende manier op afgerekend. 

In de afgelopen 6 jaar heb ik zo prachtige stappen mogen zetten in mijn carrière. Waar ik als 20-jarige jongeman met een snel kloppend hart en een bijzonder hoog adrenalinelevel uit de auto stapte en het kantoor van een directeur van een groot bouwbedrijf binnenstapte, ben ik nu de volwaardige sparringpartner voor diezelfde klant. Die ontwikkeling die daaraan vooraf is gegaan is mij alles waard en daar ben ik Kracht zeer dankbaar voor. Als groeiend en ambitieus bedrijf zijn er daarnaast ook veel kansen voor mij als professional. Zo ben ik in mijn huidige rol, naast mijn primaire taken als consultant, tevens verantwoordelijk voor de begeleiding van een aantal collega’s. Iets waarin ik mezelf op professioneel vlak weer verder kan uitdagen. Tot slot de kans die ik al vrij vroeg heb gekregen van Wieger om mee te ondernemen is er een waarvan ik besef dat dit uitzonderlijk is en naadloos aansluit op mijn ondernemershart. 

De reden waarom ik elke dag met veel plezier aan het werk ga is omdat ik ontzettend veel voldoening haal uit het verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De dynamiek en hectiek zorgen ervoor dat elke dag anders loopt dan gepland. Heerlijk!  Het snelle schakelen en het kansgericht naar casussen kijken is mij op het lijf geschreven. Het onmogelijke voor zowel klant als kandidaat mogelijk maken dat is waar ik elke dag voor ga.  Tot slot zijn de klant -en kandidaat relaties die ik aanga mij veel waard. Je kunt een sleutelrol invullen voor veel van je klanten door ze in contact te brengen met talent waar ze zelf moeite mee hebben dat te vinden. Achteraf terugkijken naar een geslaagde bemiddeling en de voortvloeiende resultaten die dat met zich meebrengt voor de kandidaat evenals het bedrijf geven mij een kick. 

Naast de bemiddelingen geeft het bereiken van het maximale resultaat mij een pas echt een kick. Kwartaal 4 van 2018 zal mij nooit meer ontgaan. Dat was een periode waarin heel veel is samengekomen. Waarin ik letterlijk altijd aan stond en ik er op gebrand was om dit mijn beste kwartaal ooit te maken. En zo geschiedde, met een eindstand van 18 bemiddelingen sloot ik het kwartaal af. De wedstrijd die ik met mezelf hield dat kwartaal om mijn jaardoelstelling veilig te stellen heeft me laten zien dat waar een wil is, ook een weg is. Zolang je er maar 100% voor gaat.

Dat we er met zijn allen voor gaan is een ding wat zeker is. Als ik bedrijfsbreed kijk dan zie ik de komende jaren een gestage groei. Dat zorgt ervoor dat er voor collega’s en voor mijzelf kansen binnen het bedrijf zullen ontstaan. Dat stelt mij gerust en zorgt ervoor dat ik binnen Kracht nog lang niet klaar ben. Aan een de organisatie bouwen waar ik ooit ben begonnen op de zolderkamer bij Wieger geeft ontzettend veel voldoening op zich. Nog mooier is dat ik het bedrijf met het jaar zie groeien. Voor mij is het kunnen blijven leveren van een bijdrage aan die groei leidend, in welke rol dan ook!

Meer weten over mijn verhaal? Bob van den Bergh

Ben je je aan het orienteren op een baan in de arbeidsbemiddeling en ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geraakt over Kracht, maar wil je nog meer weten? Je kunt mij altijd bellen of e-mailen. Ik vertel je graag meer!

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87