Thijs

"Bij Kracht krijg je de kans om jouw potentieel te benutten"

Thijs

Mijn verhaal bij Kracht begint wanneer ik via LinkedIN een bericht plaats omdat ik zoek naar een afstudeerstage voor de opleiding die ik volg: HBO Commerciële Economie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na een aantal leuke gesprekken met bedrijven krijg ik een berichtje van een consultant bij Kracht. Na wat research op internet sprak Kracht en de filosofie me aan en besluit ik het gesprek met Wieger aan te gaan. Na twee hele leuke gesprekken was de keuze voor mij niet moeilijk meer: Kracht paste bij mij en andersom.  Waarom? Wieger sprak vanaf dag één het vertrouwen uit in mij, een young-professional zonder enige ervaring. Ik kreeg de kans om mezelf tijdens een afstudeerstage te laten zien en om daarna direct een baan bij Kracht veroveren.

Tijdens een mooi en intensief afstudeerproject heb ik de wereld van de Bouw en Installatietechniek beter leren kennen. Na het behalen van een mooi cijfer kon het echte werk eindelijk beginnen. Het bemiddelen van technisch professionals in de Installatietechniek, een prachtige uitdaging als Consultant waar ik mijn kwaliteiten verder kon gaan ontwikkelen. Op dat moment is Kracht nog kleine organisatie en werken we met een vijftal consultants aan een mooi resultaat. Inmiddels zitten we in een prachtig kantoor op het IPKW in Arnhem met meer dan 20 collega's.

Jezelf ontwikkelen bij Kracht gaat snel, misschien wel net zo snel als de ontwikkeling en groei van de organisatie zelf. Mijn eigen interesses in organisatie, strategie, (online) marketing en branding hebben ervoor gezorgd dat Wieger en ik in gesprek zijn geraakt over mijn kwaliteiten, interesses en ambities. Onze conclusie was dat ik in een andere rol binnen Kracht nog meer van toegevoegde waarde kon zijn: ik maakte een switch naar de recruitment- en marketingafdeling met als doel om het marketingbeleid, de onlinestrategie en het merk Kracht inclusief filosofie verder te ontwikkelen. Een prachtige kans waar ik Wieger en Kracht nog elke dag dankbaar voor ben. Het toont aan dat het werken vanuit Kracht, een unieke filosofie waar we elke dag keihard knokken om dat voor onze kandidaten te bereiken, ook voor ons zelf op gaat. Inmiddels zijn we alweer twee jaar verder sinds mijn overstap richting de marketingafdeling en hebben we vele successen samen mogen beleven. Met als beloning een promotie naar Recruitment- en Marketingmanager en Team Captain binnen Kracht.

Werken bij Kracht is gaaf omdat je de kans krijgt te laten zien wat je waard bent. De kans om jouw potentieel te benutten en om je ambities waar te maken. Daarbij staan vrijheid, discipline en verantwoordelijkheid krijgen centraal. Je moet het zelf doen, maar op de weg naar succes krijg je hulp en training genoeg. Ik ben snel opgenomen in het team, heb er vrienden gemaakt en voel me er inmiddels als een vis in het water. De mooie momenten, successen, vette bedrijfsuitjes en niet te vergeten de wintersporten hebben daar ook aan bijgedragen. Samen strijden, samen vallen en weer opstaan, samen successen vieren en samen groeien. Dat vat de cultuur bij Kracht goed samen. Als die cultuur goed bij je past, je drive hebt en je kunt omgaan met de verantwoordelijkheid dan is Kracht een plek waar je je carrière een enorme boost kunt geven en de basis kunt leggen voor succes.

Meer weten over mijn verhaal? Thijs Peeters

Ben je je aan het orienteren op een baan in de arbeidsbemiddeling en ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geraakt over Kracht, maar wil je nog meer weten? Je kunt mij altijd bellen of e-mailen. Ik vertel je graag meer!

 
Thijs Peeters
Thijs Peeters
  • 06 10 00 46 03