Sanne

"Of je wint, of je leert"

Sanne

Tijdens mijn studie vond ik Kracht al een supertof bedrijf. Ik zag het vaak voorbijkomen op social media en had het een en ander gehoord van bekenden die werkzaam waren bij Kracht. Vooral de sfeer binnen het team en de wil om te winnen spraken mij heel erg aan.  

Nu, bijna 1,5 jaar later, zit ik helemaal op mijn plek als Recruitment Marketeer. Ik vind het fijn dat ik zoveel vrijheid krijg om te doen wat ik écht leuk vind en waar mijn kracht ligt. Onze filosofie luidt niet alleen ‘werken vanuit Kracht’, maar dit wordt intern ook écht gestimuleerd.  

In mijn functie als Recruitment Marketeer richt ik mij op twee verschillende zaken. Allereerst natuurlijk recruitment waarbij ik technici graag van een goede naar een betere baan help. Daarnaast houd ik mij bezig met het stukje marketing waarbij de focus ligt op het bedenken en uitvoeren van verschillende wervingscampagnes. Hierbij richt ik mij veel op de social media en de advertenties hiervan. Mijn functie is veelzijdig met een diversiteit aan werkzaamheden en dat is juist wat het leuk maakt. 

Als onze doelen behaald worden, is er naast hard werken ook genoeg ruimte voor leuke dingen zoals vrijdagmiddagborrels, spelletjesavonden, feestjes en onvergetelijke vakanties. Hierbij merk je dat je collega’s niet alleen collega’s zijn, maar dat het woord ‘vriendenteam’ echt betekenis krijgt.  

Ik kijk terug op een mooie 1,5 jaar waarin ik mij heb ontwikkeld, veel plezier heb gehad en waar ik veel voldoening uit heb gehaald. En voor nu? Staan er nog heel erg veel mooie ontwikkelingen voor mij klaar waar ik veel van ga leren. En gelukkig hoeft bij Kracht niet alles direct foutloos, want zoals Wieger altijd zegt: “of je wint, of je leert”.