Inspirerende Afbeelding

Topsport Traineeship

Functieomschrijving

Kracht Recruitment is een organisatie waar ontwikkeling en opleiding hoog in het vaandel staan. Je helpt professionals van een goede naar een betere baan. Daarbij horen onder andere de volgende taken:

- Schrijven van wervende vacatures
- Het creëren van content voor sociale media
- Diverse promotionele werkzaamheden
- Benaderen van potentiële kandidaten en klanten

Functie-eisen

Je beschikt over een HBO diploma in bijvoorbeeld: Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Small Business & Retailmanagement, Technische Bedrijfskunde of Toegepaste Psychologie. Daarnaast heb je een erkende NOC*NSF status (A-status, Selectie-status, HP-status, Bondsstatus, Internationaal Talent, Nationaal Talent of Belofte). Woorden die jouw persoonlijkheid omschrijven zijn:

- Ambitieus
- Kritisch en oplossingsgericht naar zichzelf
- Pro Actief
- Mensgericht
- Ondernemend
- Resultaatgericht

Organisatie

Doen waar je goed in bent én doen wat je leuk vindt. Dat is werken vanuit Kracht. Bij Kracht zijn we specialisten in het helpen van professionals in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie om hun carrière naar een hoger plan te tillen. We zorgen ervoor dat zij kunnen uitblinken en hun doelen kunnen behalen.

Wij hebben durf, lef, drive en zijn competitief. Samen werken we hard en bereiken we veel, met elkaar en voor elkaar. Je zou kunnen zeggen dat hier een “topsport” mentaliteit heerst. Want we zijn een commerciële club met targets en doelen die we willen halen. Kosten wat kost. Kracht Recruitment is een dynamische, jonge, hechte groep die altijd streven naar het hoogst haalbare. Afgelopen jaar hebben we een FD Gazellen Award gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Bij ons krijg je de kans om je eigen succes te behalen en met de organisatie mee te groeien!

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een warme en dynamische omgeving waar kennis delen, samenwerken en groeien centraal staan. We geven je de kans om te leren en faciliteren je om resultaten te behalen. Zowel op sportief gebied als op zakelijk gebied. Wij begrijpen dat je koste wat kost de top wil halen en elke dag beter wil worden. Daar gaan we je in faciliteiten, maar naast al dat harde werken is er ook veel ruimte voor plezier. We luisteren muziek, spelen een spelletje of drinken met zijn allen een drankje. Verder betekent werken bij Kracht:

- Vrijheid en verantwoordelijkheid, zoveel als jij aankan!
- Flexibele werktijden aangepast aan je sportactiviteiten
- Gezond lunchen met het hele team
- Leuke teamuitjes (bijvoorbeeld een gave ski vakantie)
- Genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
- Laptop en telefoon van de zaak
- Marktconform salaris met bonussen die kunnen oplopen tot meer dan € 25.000 op jaarbasis

Standplaats

Arnhem

Solliciteer op deze vacature

Ben jij de Topsporter die onze gelederen wil versterken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490!

  Direct solliciteren