Bouwen aan communicatie

Training

Dé communicatietraining voor bouwend Nederland

Vaak wordt er op de bouw van jou als professional van alles verwacht: jouw eigen werk, het werk van je collega’s moet op tijd en kwalitatief worden afgeleverd én goede communicatie met onderaannemers, je collega’s op kantoor en ook nog eens met kopers!

In de training 'Bouwen aan communicatie' word je bewust van je eigen valkuilen en kwaliteiten in gesprek met collega’s en klanten, zodat jij zelf de regie houdt en krijgt wat je nodig hebt. Je leert anderen overtuigen, wederzijds begrip te creëren en verwachtingen af te stemmen om zo optimaal te kunnen samenwerken.

Waarom 'Bouwen aan communicatie'?

Onze training biedt een diepgaand inzicht in de essentiële aspecten van communicatie, van verbale expressie tot non-verbale signalen. Of je nu jouw leiderschapskwaliteiten wilt verbeteren, effectiever wilt samenwerken in teams, of simpelweg je persoonlijke relaties wilt versterken, deze training is op maat gemaakt voor jou.

Doe een aanvraag

De training 'Bouwen aan communicatie' is door de interactie een spektakel om bij te wonen. Wist je dat je meer kunt oplossen met je eigen communicatie dan je beseft? Deze training legt speciaal de focus op communicatie in de bouw. Zo heeft ieder persoon een eigen aanpak. In deze training leert je welke persoonstypes er bestaan.

Benieuwd geworden? Doe een aanvraag en wij nemen contact met je op!

Doe een aanvraag
 
 
Kracht Training Ontdek de training die bij jou past

Ontdek wat Kracht Training voor jou, jouw team of jouw collega's kan betekenen. Neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer. 

 
De brochure ontvangen?

Benieuwd naar hoe jij samen met jouw team op de bouwplaats beter & effectiever kan samenwerken? Vraag de brochure aan & ontdek onze trainingsmogelijkheden!