Van een goede naar een betere baan!

Recruitment

Recruitment

Op deze pagina lees je alles over recruitment en wat dat voor jouw carrière als techneut kan betekenen.

Wat is recruitment?

Recruitment is het werven van personeel of het bemiddelen tussen een werkgever en een werknemer. Het zetten van de volgende stap in je carrière is iets wat je niet dagelijks doet. Je wil een weloverwogen beslissing nemen én de goede richting kiezen om jouw doelen en ambities waar te maken. Maar, waar begin je bij het zoeken van een nieuwe baan? Wat zijn je sterke punten? In wat voor functie komen jouw kwaliteiten en interesses het beste tot hun recht? Bij welk type organisatie pas jij het beste? Hoe presenteer jij jezelf? Wat kan je verwachten tijdens een sollicitatiegesprek? Hoe scoor je die baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dat is wat een goede recruiter of een goed recruitmentbureau toevoegt aan jouw carrière.

Als je samenwerkt met Kracht krijg je een persoonlijke consultant toegewezen. Hij of zij helpt jou om de antwoorden op deze vragen te vinden. Wij zijn specialist in de techniek én in recruitment. Wij hebben al honderden droombanen gevonden voor mensen zoals jij. Wij helpen jou ontdekken wat je wil en kan. Wat je Kracht is. Vele jaren ervaring, een hecht netwerk van opdrachtgevers en specialistische kennis van de technische arbeidsmarkt, zorgen ervoor dat jij bij ons in goede handen bent. Samen met jou ontdekken we jouw kwaliteiten, interesses, drijfveren en ontwikkelpunten. Daarmee stellen we een profiel en zoekrichting op. Zo ben jij als technisch professional sneller op de juiste plek.

Waarom recruitment?

Samenwerken met een goed recruitment bureau betekent dat jouw kansen op de arbeidsmarkt sterk vergroot worden. Dat door uitgebreide persoonlijke aandacht en analyses. Door je te matchen met de juiste organisaties begeleiden we je naar de baan die op jouw lijf geschreven is. Wij doen er alles aan om een baan te vinden waar jouw kwaliteiten, ambities en interesses samenkomen: dát is werken vanuit Kracht.

Wat is recruitment

De filosofie van Kracht Recruitment

Bij Kracht zijn we niet zomaar een recruitmentbureau. We vullen geen vacatures, maar werken andersom. We kijken vanuit jou als kandidaat. Allemaal met als doel om jou te laten werken vanuit Kracht. Werken vanuit Kracht draait om willen en kunnen. Je werkt vanuit Kracht wanneer jouw kwaliteiten, interesses, competenties en kennisniveau samenkomen. Als je kunt doorgroeien binnen een prettige bedrijfscultuur. Vanuit Kracht presteer je beter en doe je zelfs meer dan jouw functie voorschrijft. Je werkt zichtbaar met meer plezier. Dat inspireert je omgeving en werkt door in de privésfeer. Wij geloven dat werken vanuit Kracht leidt tot de beste arbeidsrelatie die je je als kandidaat én als werkgever kunt wensen. Kracht Recruitment zoekt de beste banen waarin jij vanuit Kracht het verschil maakt binnen de organisatie én voor jezelf.

Recruitment specialist in Bouw en Techniek

Wij zijn specialist in de techniek én in recruitment. Wij hebben al honderden droombanen gevonden voor mensen zoals jij. In tienduizenden gespreksuren analyseerden wij de Kracht van vele technisch specialisten in de sectoren bouw, installatietechniek, civiele techniek en industrie. Je krijgt dus ondersteuning van technisch specialisten die jou begrijpen en jouw vakgebied snappen. Onze vele jaren ervaring, een hecht netwerk van opdrachtgevers en specialistische kennis van de technische arbeidsmarkt, zorgen ervoor dat jij bij ons in goede handen bent. Onze klanten en kandidaten geven aan dat wij experts zijn in het leveren van technisch talent, maar dat we ook meerwaarde bieden rondom carrièreadvies, training, coaching en ontwikkeling.

Bij onze recruiters sta jij centraal

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Tijdens je werkzame leven besteed je gemiddeld 25% van je tijd aan je werk. Als je een baan hebt waarin je kwaliteiten, interesses en ambities samenkomen, maakt je werk je gelukkig. Wij vinden zo’n baan voor jou. Wij houden van diepgaande gesprekken over gedrag, drijfveren, wensen en ambities en sparren over groei en (persoonlijke) ontwikkeling. Daarnaast zijn we oprecht geïnteresseerd in onze kandidaten en opdrachtgevers. Daardoor kunnen wij jouw talenten, drijfveren en ambities signaleren. Dat vormt de basis voor een sterke band én voor succes. Zo leggen we een krachtige verbinding tussen jou als kandidaat en een organisatie die bij je past.

Ondernemerschap

Successen behalen, betekent doorgaan waar anderen stoppen. Dat zit diepgeworteld in de Kracht-cultuur. Jouw Kracht-consultant heeft de ambitie om elke dag het maximale uit zichzelf te halen. Hij of zij toont lef, zelfvertrouwen en durft uit de comfortzone te gaan. Op die manier daagt hij/zij ook jou uit om de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling en daarmee te groeien, ambities te realiseren en unieke resultaten te behalen. Door proactief te zijn en slagkracht te tonen, vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Bemiddeling via Kracht Recruitment

Kandidaat van Kracht word je niet zomaar. Ook wij gaan voor het beste resultaat. Ben je eenmaal ‘binnen’ dan heb je onze commitment. Wij beloven je dat we er alles aan doen om je te laten werken vanuit jouw Kracht. In een intensief traject (meer over onze werkwijze) ontdek je jouw ideale vervolgstap en start je bij je nieuwe werkgever.

Detachering

Bij detachering start je met een dienstverband bij Kracht voor een vooraf afgesproken periode. Daarna word je vanuit Kracht bij de opdrachtgever, waarvoor je gekozen hebt, gedetacheerd. Samen werken we toe naar een vast dienstverband. Tijdens de detacheringsperiode vanuit Kracht onderhouden we nauw contact. Je krijgt begeleiding, advies, opleiding en/of training, die volledig zijn aangepast aan jouw doelstellingen. Door eerst te detacheren vanuit Kracht, verlagen we de drempel om bij een bedrijf in dienst te treden en heb je de kans om jezelf te bewijzen. Zowel jij als de opdrachtgever krijgen de tijd om aan elkaar te wennen.

Werving & Selectie

Je kunt ook direct in dienst gaan bij de opdrachtgever. Samen met jouw persoonlijke Kracht-consultant heb je een keuze gemaakt voor een nieuwe werkgever. Samen hebben jullie ervoor gekozen om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever. Tijdens de sollicitatieprocedure en contractonderhandeling krijg je intensieve begeleiding van ons. Zo maximaliseren we jouw kans op succes. Tijdens je proeftijd en het eerste (half)jaar houden we op afgesproken momenten contact. Wij komen we graag bij je langs voor een kop koffie en om te zien hoe het met je gaat.

Wil jij als techneut ook werken vanuit Kracht?

Vul dan het onderstaande formulier in. Onze recruitmentspecialisten gaan bekijken of ook jij kandidaat van Kracht kunt worden. Je krijgt binnen drie werkdagen van een reactie van ons.