Samenwerken

Hoe bouw je gezamenlijk een productief team? Hoe werk je samen aan een gemeenschappelijk doel? Dat is alleen mogelijk wanneer je jezelf en de ander kent. Begrijpt wat iemand drijft, wat er in iemand omgaat en waarom hij of zij zich op een bepaalde manier gedraagt. In onze trainingen die zijn gericht op samenwerken staan dan ook gedrag- en drijfverentests centraal. Inzicht in gedrag leidt tot goede samenwerkingskills.

Samenwerktrainingen

Bij Kracht Training zijn we ervan overtuigd dat succes in elke technische onderneming staat of valt met de kwaliteit van samenwerking tussen de teamleden. Samenwerken is een soft skill die van cruciaal belang is voor elke technicus die succesvol wil zijn in zijn of haar vakgebied.

Wat is samenwerken precies?

Maar wat is samenwerken eigenlijk? Het gaat niet alleen om het verdelen van taken en verantwoordelijkheden, maar om het gezamenlijk werken aan een gemeenschappelijk doel. Het betekent ook dat je afspraken maakt en nakomt, openstaat voor de ideeën van anderen en dat je op elkaar kan bouwen. Samenwerking gaat dus over communicatie, vertrouwen en respect.

Waarom is samenwerken zo belangrijk voor technici?

Het antwoord is simpel: technische projecten zijn vaak complex en uitdagend en vereisen teamwork om tot een succesvol einde te komen. Wanneer teamleden goed samenwerken, kunnen ze de taken verdelen en elkaar ondersteunen in het behalen van hun doelen. Ook kan er door samenwerking efficiënter gewerkt worden en kunnen er betere oplossingen bedacht worden voor problemen.

Onze trainingen zijn gemaakt om inzicht in het eigen gedrag en dat van je teamleden te vergroten, dit vergroot wederzijds begrip en verbetert het zicht op elkaars kwaliteiten en valkuilen. Daarnaast wordt er een basis gelegd voor een veilige omgeving waarin collega’s elkaar complimenteren op successen en feedback geven op verbeterpunten. Vaardigheden die ook in de trainingen aan bod komen. Het volgen van onze trainingen zal niet alleen leiden tot betere samenwerking binnen je team, maar zal ook bijdragen aan een positieve werksfeer en betere resultaten voor je bedrijf.

 • Gedrag- en drijfverentraining
  Teamanalyse

  Gedrag- en drijfverentraining

  • 1

  • 2

  • 3

 • Training 2

 • Training 3

 
Interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie