Het verhaal van Haydar

"Bijzonder is de variatie aan opdrachten die je hebt."

Haydar

Wie ben je en wat is je rol binnen conStabiel?

Ik ben Haydar Demirel en doe voornamelijk bouwplantoetsing. Ik zorg er voor dat het project voldoet aan het bouwbesluit. Dat kan in basis beginnen met gebruiksoppervlakte, gebruiksruimtes, daglicht, ventilatie etc. Maar kan zich ook uiten in vragen over bijvoorbeeld SE-waardes, brandveiligheid of BENG-berekeningen. We adviseren hiervoor partners hoe ze het project kunnen laten voldoen aan gestelde duurzaamheidseisen. Wanneer het hier niet aan voldoet, dragen wij verschillende varianten aan zodat dit wel het geval wordt. En dat wordt erg gewaardeerd. Wij denken echt mee met onze opdrachtgevers.

Wat maakt het werk bij conStabiel dan zo bijzonder?

Nou, kijk de extra’s die je hier krijgt. Telefoon van de zaak, laptop van de zaak, elke vrijdag wordt er eten besteld. Dat motiveert om er vol voor te gaan. Ik vind het persoonlijk niet leuk om thuis te werken. Dan heb je die tijd met collega’s niet. Elke dag leer je weer iets van elkaar en dat maakt het leuk. Ook bijzonder is de variatie aan opdrachten die je hebt. Van kleine aanbouwen tot vrijstaande woningen tot transformaties van monumenten. Je begint klein en naar mate je meer leert, krijg je veel grotere opdrachten. Je blijft dus leren en hier krijgen we ook de gelegenheid voor. Je kan cursussen en opleidingen volgen. Als jij initiatief toont, dan wordt het geregeld.

Daarnaast is het heel gezellig hier. Er werken vooral leeftijdsgenoten die professioneel met elkaar omgaan. Iedereen is behulpzaam. Als je vragen hebt staat er altijd iemand voor je klaar. Wanneer je aan een groot project werkt, kan je ook echt overleggen met andere teams binnen conStabiel. Denk aan constructie, bouwplantoetsing en tekenaars. Zo leer je ook van andere vakgebieden.

Hoe is de samenwerking met Kracht bevallen?

Ik ben in eerste instantie via Kracht begonnen bij een andere partij. Daar heb ik 2 jaar gewerkt als modelleur en bouwplantoetser. Toen dacht ik: "Het is wel tijd voor iets nieuws, om me zo ook weer sneller te kunnen ontwikkelen. Ik ga niet zelf uren lang zitten zoeken, ik bel Kracht weer op". Dat was weer even sparren want ik had echt specifieke wensen. Dat is toen heel goed uitgezocht en na een week belde Jorth dat ze een geschikt bedrijf hadden gevonden. En dat was conStabiel.
Het enige wat ik hoefde te doen was bij Kracht aankloppen, en zij zorgden ervoor dat ik weer een baan kreeg die perfect bij me past.