Het verhaal van Guus

"Veel mensen kunnen hier een mooie baan vinden, maar moeten wel de stap durven te zetten"

Guus

Guus werkt al drie en een halfjaar bij GOLDBECK als Projectleider. Vanaf het eerste moment is hij in de rol gestapt er heeft het nog steeds enorm naar zijn zin. Je hebt als projectleider bij GOLDBECK veel vrijheid en verantwoordelijkheden, dit is ook de reden waarom hij heeft gekozen voor GOLDBECK. Daarnaast is het team ook ontzettend leuk. 
  
Als projectleider ben jij de eindverantwoordelijke: "Je kan het zien als je eigen bedrijfje. Je bent de baas van dat bedrijf en jij moet ervoor zorgen dat het goed loopt. Je krijgt je eigen personeel toebedeeld en gaat samen met jouw team, onderaannemers zoeken die voor je willen werken", aldus Guus.   

Guus werkt samen met een gemotiveerd team en hebben aan een half woord genoeg. Dagelijks wordt er veel over en weer gebeld om de stand van zaken te bespreken. "Je hebt echt een gevoel dat je een team om je heen hebt en niet allemaal losse eindjes. Dit is ook kenmerkend aan GOLDBECK. We hebben een hecht team, gaan informeel met elkaar om. We zijn erg direct naar elkaar, maar wel op een respectvolle manier. Er wordt er niet omheen gedraaid, of achter de rug om gepraat. Iedereen durft elkaar iets te zeggen. Daarnaast wordt er veel met elkaar gelachen en worden er grappen gemaakt", volgens Guus. 

Project - GOLDBECK Nederland - Venray

Guus zou GOLDBECK aanraden omdat het een jonge organisatie is en enorm mooie projecten realiseert. Je werkt in goed teamverband samen en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: weekend Berlijn, kerstborrel in Krakau en de vrijdagmiddagborrels. Naast activiteiten met GOLDBECK Nederland worden er ook activiteiten georganiseerd met de hele ‘GOLDBECK familie’.  
  
GOLDBECK Nederland komt steeds meer los van GOLDBECK Duitsland (moederbedrijf). GOLDBECK Nederland is van 1 naar 50 man gegaan in vijf jaar tijd. Guus zegt hierover het volgende: "Toen ik begon, was ik werknemer nummer 5. Toen moesten we zelf bijna alles zelf regelen en hadden we veel hulp nodig uit Duitsland. Inmiddels is alle kennis hier aanwezig en komen we los van de organisatie uit Duitsland. We zijn in de paar jaar een stuk professioneler geworden. Dat merk je bijvoorbeeld aan de contracten, documenten en hoe zaken geregeld zijn."   

Het is hard werken bij GOLDBECK Nederland, maar daar wordt je ook goed voor beloond. Er is een goed autobeleid, je kan veel cursussen volgen, je werkt aan mooie projecten en GOLDBECK is een goede betaler. Daarnaast bent je hier écht iemand! 

Doordat de organisatie zo hard groeit, komen er veel doorgroeimogelijkheden aan: "Hoe groter GOLDBECK wordt hoe meer functies er vrijkomen. Veel mensen kunnen hier een mooie baan vinden, maar moeten wel de stap durven te zetten en dat is vaak een mooie uitdaging". 

Werken bij GOLDBECK Nederland Jouw volgende stap?