Payrolling Zelf geworven, zonder risico

Heb je zelf een nieuwe collega geworven, maar wil je geen werkgeversrisico lopen? Dan biedt payrolling uitkomst.

Wat is Payrolling?

Payrolling is het verleggen van het juridisch werkgeverschap. De werknemer is bij jouw organisatie in dienst, maar staat bij Kracht Recruitment op de loonlijst. Daardoor heb jij als opdrachtgever geen contractuele verplichtingen en loop je geen risico's zoals kostbare ontslagprocedures en doorbetaling bij ziekte. Bovendien bespaart het je tijd, want Kracht verzorgt de verloning inclusief de pensioensregeling, werknemersverzekeringen, loonadministratie en de betaling van loonbelasting. Je krijgt een flexibele overeenkomst en betaalt slechts voor de gewerkte uren. En dat tegen een zeer scherp uurtarief. Wij beschikken over de juiste certificeringen en kwaliteitskeurmerken en staan garant voor een goede behandeling van jouw werknemer. Jouw werknemer krijgt bij ons goede arbeidsvoorwaarden en een contract dat geheel is afgestemd op jouw CAO.

De voordelen van Payrolling

Payrollen, of het verleggen van het juridisch werkgeverschap, kent een aantal belangrijke voordelen. Op een rijtje:

  • je hebt minder administratieve rompslomp: wij verzorgen alle administratieve zaken;
  • je loopt geen risico's en kosten bij verzuim;
  • je bent flexibel en kunt eenvoudig afscheid nemen door de overeenkomst te beëindigen;
  • je bent zelf geen juridisch werkgever;
  • de kwaliteit blijft gewaarborgd: wij bieden exact dezelfde kwaliteit als wanneer de medewerker op jouw loonlijst staat.
 
 
Contact Schakel onze experts in

Ben je benieuwd wat Kracht voor je kan betekenen in het werven van je nieuwe collega? We gaan het gesprek graag met je aan.