Anne-Loes Middelhoven

Maak kennis met Anne-Loes

Als energieke levensgenieter haalt Anne-Loes iedere dag opnieuw alles eruit wat erin zit. Met een onstuitbaar enthousiasme kent zij geen beperkingen. Ze volgt haar gevoel en laat haar creativiteit spreken, waardoor ze waardevolle kracht is binnen het team Recruitment & Marketing.

Ambities op de achtergrond

Tijdens de opleiding Marketing & Communicatie was Anne-Loes zoekende, waardoor ze als Visual Merchandiser bij The Sting aan de slag ging. Waar het schip zou stranden, dat zag Anne-Loes vanzelf wel. Na jaren met plezier in de kledingbranche te hebben gewerkt, wilde ze graag doorgroeien. De mogelijkheden binnen haar carrière waren op dat moment beperkt waardoor haar ambities op de achtergrond raakte. “Dit maakte mij ervan bewust om voor mezelf te kiezen en gericht op zoek te gaan naar een uitdaging in de marketing.” Het schip strandde uiteindelijk bij Kracht.

“Gebruik je gevoel als kompas. Zo kom je altijd op de juiste eindbestemming.”

Kantoorbaan

Binnen Kracht bekleedt Anne-Loes de rol van Recruitment Marketeer. Haar baan in de retail ruilde ze in voor een kantoorbaan, waar ze iedere dag met veel plezier naartoe gaat. Anne-Loes is verantwoordelijk voor een stukje recruitment voor het team Installatietechniek en houdt zich daarnaast bezig met diverse uitdagende projecten, het opzetten van een Kracht kledinglijn, de branding van Kracht en het schrijven en maken van content, zoals onder andere blogs, TikTok video’s, succesverhalen en binnenkort de eerste podcast: de Krachtcast!

Investeren in energie

Anne-Loes’ persoonlijke drijfveer is haar ‘why’. Ze streeft ernaar om elke dag te omarmen en haar leven te vullen met de dingen en mensen waar ze energie van krijgt. Haar streven is eenvoudig, maar krachtig: alleen investeren in iets waar je zelf ook energie uithaalt. Dit leidde haar uiteindelijk ook naar Kracht. Een plek waar ze energie van krijgt en haar passie voor marketing, ambities, plezier en werkgeluk samenkomen.

“Het leven is te kort om iets te doen wat je eigenlijk liever niet doet.”

Sociale kameleon

Door het enthousiasme van Anne-Loes kent ze geen beperkingen. Anne-Loes is een geboren motivator en weet mensen te verbinden met haar aanstekelijke energie. Haar positieve blik is haar Kracht en haar eerlijkheid, humor en openminded houding versterken haar als een ware verbinder. Door alles op gevoel te doen, weet ze op de achtergrond het team Installatietechniek van de juiste kandidaten te voorzien. “Ik geloof dat iedere kandidaat uniek is en zijn of haar eigen behoeften, doelen en uitdagingen heeft. Daarom luister ik altijd goed naar wat ze te zeggen hebben en probeer ik hun situatie écht te begrijpen, zodat ik ze op een persoonlijke en oprechte manier kan helpen.”

Hand in hand

Anne-Loes gelooft dat ontwikkeling en vriendschap elkaar versterken. Ze is ervan overtuigd dat deze kernwaarden hand in hand gaan. “Door diepere relaties aan te gaan op de werkvloer, wordt je vertrouwder met de mensen waarmee je werkt. Hierdoor geef je elkaar makkelijker feedback en stimuleer je elkaar om iedere dag de betere versie van jezelf te worden.”

Stijgende lijn

Iedere dag leert Anne-Loes van zowel recruitment als marketing, maar ook over zichzelf. Het geleerde neemt ze mee om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. “Toch blijft het zoeken naar waar mijn Kracht écht ligt en waarmee ik van waarde ben voor het bedrijf.” De uitdaging van Anne-Loes is om hier tijdens haar verdere loopbaan bij Kracht achter te komen. Anne-Loes hoopt dat haar toekomst binnen Kracht er net zo goed uitziet als haar start: “een stijgende lijn waarin ik veel plezier heb in mijn werk, mooie projecten mag oppakken en vooral heel veel leer!”

“Innerlijke groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent.”

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.