Anouk van der Maeden

Maak kennis met Anouk

Tijdens haar studie was Anouk zoekende waar nou precies haar Kracht lag. Door buiten de gebaande paden op zoek te gaan naar uitdagingen, kwam ze uiteindelijk toch weer terug bij haar passie: marketing. Deze passie bracht haar uiteindelijk bij Kracht, waar ze zich met veel plezier kan ontwikkelen.

Horizon verbreden

Anouk begon met de studie Communicatie om een weg binnen de marketing te vinden. Echter, kwam ze er tijdens haar studie achter dat ze ergens iets miste. Wat dat precies was, wist ze niet goed. Lag haar passie dan misschien toch niet in de marketing? Klaar om het werkveld te ontdekken, begon ze haar stage bij een makelaarskantoor. Dit was de uitgelezen kans om haar horizon te verbreden en te kijken of een ander vakgebied wellicht beter bij haar paste. Tijdens de stage gebeurde het tegenovergestelde. Anouk vond haar werkplezier juist in het uitvoeren van marketingwerkzaamheden, kreeg de uitdaging om alle marketingactiviteiten onder haar hoede te nemen en kwam erachter dat haar passie wel degelijk bij marketing lag.

Nieuwe weg ingeslagen

Na het afronden van haar studie werkte Anouk nog ruim een jaar in haar functie als Marketeer bij het makelaarskantoor. Zoekende naar een nieuwe uitdaging, kwam ze via via bij Kracht terecht. Sanne, haar studiegenootje van de opleiding Communicatie, werkte al bij Kracht en dacht dat Anouk de perfecte toevoeging in het team van Recruitment Marketeers zou zijn. Niks bleek minder waar. Na een paar gesprekken te hebben gevoerd, was Anouk zo enthousiast dat ze een nieuwe weg insloeg en bij Kracht aan de slag ging.

“De beste beslissingen neem je niet met je verstand, maar met je intuïtie.”

Intuïtie als basis

Door haar intuïtie te volgen, opende nieuwe deuren en werd Anouk onderdeel van het team Recruitment & Marketing. “De sleutel tot werkgeluk is weten dat je de macht hebt om te kiezen wat je graag wilt doen en wat je loslaat.”

Voor team Bouw & Projectontwikkeling verzorgt zij de recruitmentactiviteiten en daarnaast houdt zij zich bezig met de diverse marketingactiviteiten voor Kracht. “Die dubbelfunctie maakt het werk leuk en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.” De focus van Anouk ligt vooral op het krijgen en behouden van een goede positie in Google, creatieve uitingen bedenken voor social media en het optimaliseren van de website van Kracht.

Het bekende en onbekende

Op dit moment vindt Anouk het belangrijk om écht gelukkig te zijn. In haar privéleven, maar ook op werkgebied. Bij Kracht heeft ze haar werkgeluk gevonden en staat ze iedere dag klaar om met positieve energie nieuwe werelden te ontdekken. De bouwbranche was compleet nieuw voor haar, maar ook hier begint ze zich steeds meer thuis te voelen. De marketingwereld kende ze al en ook hier leert ze elke dag nieuwe dingen bij. “Mijn ontwikkeling bij Kracht staat nooit stil.”

“Dat je de Kracht hebt om alles te bereiken wat je wil, is voor mij mijn levensmotto.”

C'est la vie

Wat de toekomst voor Anouk in petto heeft, laat ze graag op haar afkomen. “C’est la vie. Het leven gaat zoals het moet lopen en ik geloof dat ik uiteindelijk wel terecht kom op de plek waar ik hoor te zijn.” Ambities heeft Anouk op marketinggebied genoeg, maar voor nu focust ze zich graag op het leren en ontwikkelen. Iedere dag is een nieuwe dag om uitdagingen niet uit de weg te gaan. “Ik geloof dat als je hard werkt, je risico’s neemt en uitdagingen niet uit de weg gaat, je ver kan komen.” Gelukkig weet Anouk dat ontwikkeling bij Kracht een van de belangrijkste pijlers is, waardoor er genoeg deuren openstaan om haar dromen te verwezenlijken.

 
 
Recruitment Marketeer Anouk van der Maeden

Zoek je een nieuwe baan in de bouw en ben je benieuwd wat Kracht voor jou kan betekenen? Of ben jij werkgever in de bouw en heb je een personeelsvraagstuk? Maak kennis met Kracht & ontdek de mogelijkheden!

 
Ontmoet de rest Ons team

Benieuwd naar mijn collega's? Ontmoet de rest!

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Een nieuwe uitdaging? Maak kennis met team Bouw

De bouw is altijd op zoek naar talent. Van Uitvoerder tot Projectleider, Kracht helpt bij het maken van de juiste match. Samen met een specialist in jouw regio kijken we naar alle mogelijkheden en helpen we je bij het vinden van jouw droombaan in de bouw. We vertalen jouw wensen naar de best passende carrièremogelijkheden.

Zoek je een nieuwe baan in de bouw en benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Neem contact op met ons team!