Eric Peelen

Maak kennis met Eric

De grootste vriend van Kracht, dat is Eric. Als vader van een geweldige zoon, bonusvader van twee leuke kinderen en trotse opa van een lieve kleindochter heeft hij zijn geluk thuis samen met zijn vriendin Marlies gevonden. Zijn ultieme werkgeluk wist hij te ontdekken bij Kracht.

Alleen in de startblokken

Op 48 jarige leeftijd begon Eric zijn carrière bij Kracht als Consultant in het team installatietechniek. Dit team bestond slechts uit één persoon, en dat was Eric. Met veel enthousiasme en vastberadenheid begon Eric met het begeleiden van klanten en kandidaten tot de juiste match. In de startblokken van zijn carrière bij Kracht runde hij de installatietechnische branche in heel Nederland. Dat wist Eric met veel succes te doen. Zelfs zo goed, dat het team installatietechniek toe was aan uitbreiding. Het team groeide daarom ook in rap tempo, waardoor het werkgebied van Eric verschoof naar regio Zuidwest Nederland. Tot op de dag van vandaag bestormt Eric deze regio.

Waar hij in zijn werk het meeste van kan genieten? Het samenwerken met verschillende professionals en organisaties. Een professional en organisatie laten groeien, is hetgeen waar Eric energie van krijgt.

“Mijn doel is om langdurige samenwerkingen te faciliteren, waarbij beide partijen optimaal van elkaar kunnen profiteren.”

Een vriend van iedereen

Wat Eric onderscheidt als Consultant bij Kracht, is zijn sterke focus op de kernwaarde vriendschap. “Ik vind het fijn om met mensen om te gaan en hen te helpen hun doelen te bereiken.” De Kracht van Eric is om dit te doen met het opbouwen van een vertrouwensband en écht te begrijpen wat iemand nodig heeft. Met persoonlijke aandacht weet Eric de een na de andere professional in de installatietechniek op de juiste plek te krijgen. Met zijn energieke karakter wordt hij een vriend van iedereen, of het nou een klant, kandidaat of collega is. Vriendschap is de basis.

Werkgeluk

Het levensmotto van Eric is om zoveel mogelijk van elk moment te genieten. “Ik geloof dat het leven te kort is om te verspillen aan negativiteit of het najagen van materiële zaken.” Geluk en mooie herinneringen maken staat voor Eric op nummer 1. Geluk omvat voor Eric niet alleen de momenten in zijn vrije tijd. Genieten van het leven is voor hem daarnaast ook het ultieme werkgeluk ervaren, Iets wat hij bij Kracht doet. Daarom biedt Eric graag zijn helpende hand of een luisterend oor bij het vinden van iemand anders zijn of haar werkgeluk, “Behulpzaam zijn en anderen ondersteunen, geeft mij voldoening en zorgt ervoor dat ik er toe doe. Dat is voor mij werken vanuit Kracht.”

Een toekomst om van te dromen

Met veel enthousiasme kijkt Eric naar de toekomst. Hij blijft graag nog een aantal jaren bij Kracht werken, maar wil daarna zijn ultieme droom gaan vervullen. “Wanneer het juiste moment aanbreekt, droom ik ervan om samen met mijn partner Marlies een lange reis te maken.” Het idee om nieuwe culturen te ontdekken en samen de wereld te verkennen, brengt een glimlach op het gezicht van Eric. De kans dat Eric daarna terugkeert bij Kracht is groot. “Of wie weet, neem ik dan wel mijn welverdiende ‘pensioen’ en geniet ik van mijn tijd met familie en vrienden, terwijl ik terugkijk op een mooie carrière bij Kracht.”

Wat de toekomst ook mag brengen, Eric is er klaar voor om het beste ervan te maken.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.