Fleur Cornelissen

Maak kennis met Fleur

In de dynamische omgeving van het platform Werken op IPKW, weet Fleur haar weg te vinden. Door grenzen te verleggen en het onmogelijke, mogelijk maken, stuit Fleur op onverwachte avonturen, zowel in haar privé als in haar werkomgeving.

Nieuwe culturen ontdekken

Fleur maakte een wereldreis. Ze ontmoette nieuwe mensen, ontdekte nieuwe culturen en liet zich inspireren door verschillende plekken. Na haar reis begon de zoektocht naar een nieuwe baan. Ze stuitte op de vacature van Werken op IPKW en was meteen geënthousiasmeerd. De eerste vacaturezin: ‘Ben jij een gezellig stuiterbal? Kletsen? Mensen-mens?’ sprak haar aan. Met haar energieke persoonlijkheid en haar vermogen om snel te schakelen met zowel klanten als kandidaten, zit ze helemaal op haar plek.

Contact met de buren

Als Consultant van IPKW is geen dag hetzelfde. Fleur heeft dagelijks veel contact met de buren, omdat alle bedrijven op hetzelfde terrein als Kracht zijn gevestigd. “We zijn met z’n allen hard aan de weg aan het timmeren om het platform te laten groeien.” Wat het voor Fleur zo leuk maakt om hier te werken? Dat ligt voornamelijk aan het feit dat er veel ruimte voor ontwikkelingen en nieuwe ideeën is. En met die ruimte voelt Fleur zich thuis in deze dynamische omgeving.

Geloven in kansen

De meeste energie krijgt Fleur van het persoonlijke contact met klanten en kandidaten. Ze gelooft sterk in kansen en stelt het menselijke aspect voorop. “Doordat ik in kansen denk, denk ik dat mensen graag met mij werken.” Voor haar is het niet alleen het cv dat telt, maar juist de persoon erachter.

Het onmogelijke, mogelijk maken

De drang om grenzen te verleggen, voelt Fleur op zowel persoonlijk als op sportief en werk gerelateerd vlak. Ze stapt graag uit haar comfortzone, omdat ze gelooft dat daar de mooiste ervaringen liggen. Spontaan op de fiets vanuit Nederland naar Parijs? Niks is voor Fleur te gek. “Ik probeer altijd te denken in kansen in plaats van risico’s. En als iets goed voelt, moet je het gewoon doen.” Uit haar comfortzone stappen en grenzen verleggen, doet Fleur het liefste ook voor haar kandidaten en klanten.

“Iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken is het allerleukste.”

Inspiratiebron

De reis van Fleur binnen Werken op IPKW is een succesverhaal van passie, positiviteit en het omarmen van kansen. Ze bewijst keer op keer, dag in dag uit, dat door grenzen te verleggen en altijd te denken in mogelijkheden, je niet alleen het beste in jezelf naar boven haalt, maar je anderen ook inspireert dit te doen. De kernwaarde vriendschap past volgens Fleur het beste bij zichzelf. “Ik ben er van overtuigd dat je collega’s het werk maken. Uiteindelijk doe je het allemaal samen.”

Sleutel tot blijvend succes

Met de aanpak van Fleur heeft zij tot nu toe veel successen weten te behalen voor onze ‘buren’ op het IPKW terrein. Met positieve energie, optimisme en haar tikkeltje chaotische doen en laten, begeleidt zij de ene na de andere professional naar de juiste plek. En zo gaat haar reis vol avontuur, enthousiasme en uitdagingen verder.

Met Fleur aan boord zal de toekomst van het platform Werken op IPKW zeker bruisend en vol belofte zijn. Fleur blijft haar grenzen verleggen en hiermee nieuwe kansen aangrijpen, want ze is ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot blijvend succes.

“Ik omarm elke kans die op mijn pad komt. Zo blijf ik mijn grenzen verleggen.”

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.