Gijs Maliepaard

Maak kennis met Gijs

Bij Kracht heeft Gijs zijn pad naar succes uitgestippeld. Met zijn ambitieuze plannen en gedreven houding zit Gijs vol energie om zich elke dag te ontwikkelen. Zijn plek in de wereld van recruitment heeft hij helemaal gevonden en het maken van onverwachte matches geeft hem energie. 

Carrièreboost

In 2020 begon Gijs zijn nieuwe uitdaging bij Kracht. Een keerpunt in zijn carrière. Na een zoekende reis tijdens zijn studie, werd Gijs aangetrokken tot de recruitmentbranche en ging aan de slag bij een recruitmentbedrijf. Een branche die hem intrigeerde en prikkelde. De interesse voor recruitment bleef en de ambitie om nieuwe stappen te zetten werd groter, waardoor Gijs uiteindelijk zijn weg naar Kracht vond. 

Waar het om draait

Gijs is Consultant binnen het team Architecten & Ingenieurs in de regio Zuid-Holland. Als Consultant is hij als geen ander in staat om de kracht van professionals in de bouw te ontdekken en deze krachten te bundelen met een passende organisatie. Met out of the box ideeën weet Gijs hoe hij de juiste connectie moet maken. Erachter komen wat iemand écht drijft en waar diegene energie van krijgt, is voor Gijs de grootste uitdaging en gelijk hetgeen waar voor hem zijn werk om draait. “Ik ben er namelijk van overtuigd dat mensen het beste tot hun recht komen door werkplezier, motivatie en inzet. Niet alleen met kennis en kunde.”

“Als je dicht bij jezelf blijft, kun je ver komen.”

Naar de juiste plek

Maar de Kracht-reis van Gijs stopt niet bij alleen het bemiddelen van professionals in de bouw. Zijn reis gaat verder. De motivatie om te blijven ontwikkelen en zowel persoonlijk als professioneel te groeien, bracht hem naar het leiderschapstraject binnen Kracht. Dit traject greep Gijs met beide handen aan en hij deed dit zelfs zo goed, dat hij sinds juni 2023 teamcaptain is van het team Architecten & Ingenieurs. “Dat typeert zowel mijzelf als de organisatie Kracht. Kracht heeft mij altijd uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen. En tot op heden met veel succes.”

“Mijn ambitie, gedrevenheid en resultaatgerichtheid hebben uiteindelijk ertoe geleid dat ik nu op de plek sta, waar ik sta.”

Vallen en opstaan

Waar Gijs zijn motivatie vandaan haalt? Dat is zijn grote drive om het maximale uit zichzelf te halen. “Succesvol worden in het werkveld, mezelf iedere dag opnieuw uitdagen en zorgen voor een fijne, veilige en succesvolle omgeving voor mijn (toekomstige) gezin en familie.” Zijn dromen najagen gaat niet altijd zonder vallen en opstaan, maar met zijn optimisme, vooruitstrevendheid en eigenwijsheid weet hij uit iedere situatie het beste te maken.

Connectie

Als familiemens is Gijs iemand die de échte connectie opzoekt met zijn klanten en kandidaten. Met zijn specialisme wil hij graag tot op de bodem uitzoeken wat klanten en kandidaat drijft en wat zij nodig hebben. De combinatie van kennis & kunde van de branche én de kennis & kunde van de mensen en zijn of haar achtergrond, ziet Gijs als de perfecte combinatie voor het maken van de juiste match.

“Het rondmaken van een op voorhand onverwachte of misschien wel onrealistische bemiddeling, geeft mij veel energie.”

Il bel far niente

En stilstaan? Dat doet Gijs in ieder geval op werkgebied niet. “Iedere dag wil ik een stapje beter zijn dan de dag ervoor.” Met zijn motto ‘Il bel far niente’ oftewel, de schoonheid van het nietsdoen, staat Gijs in zijn dagelijks leven wel stil bij de mooie momenten en kansen die er op zijn pad komen. “Elke dag genieten van alles wat je hebt en hebt bereikt. Je weet toch niet wat er komen gaat.”

Timmeren aan de weg

Samen met Kracht groeit Gijs graag naar een mooie toekomst. “We zijn hard aan de weg aan het timmeren en groeien in zowel kwantiteit als kwaliteit.” Gijs is graag betrokken bij de start van nieuwe collega’s om hen ook te helpen ontwikkelen in hun eigen Kracht. “Daarnaast zie ik Kracht als een organisatie die kwalitatief de beste van Nederland wil én kan worden.” En ook daar speelt Gijs graag een mooie rol in!

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.