Marvin de Knegt

Maak kennis met Marvin

Als energieke, enthousiaste stuiterbal van Kracht weet Marvin mensen om zich heen te inspireren. Geen dag is voor Marvin hetzelfde. Elke dag is een nieuwe uitdaging waar hij obstakels overwint, problemen omzet in kansen en successen behaalt door te doen en te laten.

Van ICT naar Sales

Na de studie Commerciële Economie te hebben afgerond, startte Marvin zijn carrière in de ICT branche als sales executive. Dat zijn passie in de sales lag, wist Marvin vanaf moment één. Dat hij niet op de juiste plek zat, kwam hij ook vrij snel achter. Hij besloot een carrièreswitch te maken, maar waar begin je de zoektocht naar een nieuwe uitdaging? Via via kwam Marvin bij Kracht terecht. Een vriend raadde Marvin namelijk aan om eens langs te gaan bij Kracht, omdat de organisatie wel eens perfect bij hem zou kunnen passen. “Dat is een goede inschatting geweest.”

In mei 2021 is Marvin aan de slag gegaan als Consultant binnen het team civiele techniek. Zijn netwerk en focus ligt in de aannemersbranche in het zuiden van het land. Als enthousiaste jongen zit Marvin geen moment stil. Tussen klanten en kandidaten weet hij door een luisterend oor te bieden de juiste match te maken. Zo stuitert Marvin succesvol door de eerste stappen van zijn carrière.  

De taal van civiele technici

In alles wat Marvin doet, is plezier met stipt op nummer 1 het belangrijkste. “Ik heb iedere dag gesprekken met mensen waar ik van leer, inspiratie van krijg en ook veel plezier uithaal.” Plezier krijgt Marvin van zijn klanten, kandidaten en collega’s. En dat Marvin zelf ook veel plezier brengt op de werkvloer is zeker. Met zijn aanstekelijke lach en gezellige humor weet hij de kantoortuin een positieve sfeer te geven.

Een serieuze kant heeft Marvin ook. Dagelijks daagt hij zich op werkgebied uit, vliegt hij nieuwe situaties aan en leert hij de taal van civiele technici te begrijpen. “Mijn toegevoegde waarde ligt voornamelijk in het feit dat ik snel begrijp waar een klant behoefte aan heeft en daarmee een goede match kan maken met kandidaten.” De raakvlakken zien tussen opdrachtgevers en professionals in de civiele branche is een Kracht van Marvin geworden die hem steeds naar nieuwe successen brengt.

“Klanten en kandidaten zijn de specialisten, maar ik spreek de taal goed waardoor ik weet waar de kracht ligt.”

Geen dag is hetzelfde

Wanneer je iedereen om Marvin heen vraagt welke kernwaarde het beste bij Marvin zou passen, antwoordt iedereen zonder twijfel: vriendschap. Dat Marvin een echte allemansvriend is, staat voorop. Marvin zelf vindt ontwikkeling het allerbelangrijkste. Zijn kritische blik helpt hem om iedere dag opnieuw het beste uit hemzelf te halen en elke dag een beetje beter te worden in hetgeen wat hij doet.

Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor Marvin dat hij nog iedere dag plezier, uitdaging en ontwikkeling uit zijn werk haalt. “Dagelijks mag ik leren van succesvolle bemiddelaars, managers en van interne coaches over onder andere sales en zelfmanagement.” Het écht begrijpen van mensen en erachter komen wat hen drijft, is het grootste ontwikkelpunt voor Marvin geweest. En laat deze communicatieve vaardigheden nu net belangrijk zijn voor Marvin in zijn dagelijkse leven, zowel privé als zakelijk.

Dromen voor de toekomst

Dromen doet Marvin tussen het stuiteren door ook. In de toekomst ambieert hij namelijk, naast het bemiddelen, een sturende rol binnen het team. “Ik wil graag een aandeel hebben in de groei van het team, mensen opleiden en mensen beter maken in het werk.” De mogelijkheden zijn oneindig, daarom stuitert Marvin binnen Kracht doeltreffend door naar de juiste eindbestemming.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.