Niels Terlouw

Maak kennis met Niels

Niels is een harde werker die elke dag het maximale uit zichzelf wil halen. Vanaf jongs af aan heeft hij één doel: de beste versie van zichzelf worden en alle kansen aangrijpen om dit te realiseren. Hij kwam bij Kracht terecht om zijn ontwikkeling een boost te geven.

Carrièreladder

Voor zijn carrière bij Kracht werkte Niels als Sales Representative voor een bedrijf dat promotieartikelen en relatiegeschenken verkocht. Saleservaring had hij dus al genoeg opgedaan. Het enige wat ontbrak voor Niels was de ruimte om te ontwikkelen. “Ik stond compleet stil in mijn ontwikkeling en kon hier ook geen uitdaging meer vinden.” Het juiste moment om een stapje op de carrièreladder te klimmen.  

Niels kende Kracht als klant, maar verder was het nog onbekend terrein. De nieuwsgierigheid naar de organisatie was er altijd al wel en dat Kracht zich richt op ontwikkeling was nog een reden om verder te ontdekken wat er mogelijk was. Met één druk op de knop was zijn sollicitatie verstuurd. Binnen twee weken was zijn contract getekend.

Learning on the job

Niels is aan de slag gegaan als Consultant voor het team Architecten & Ingenieurs. In een half jaar tijd heeft Niels meer van de branche geleerd, relaties met klanten opgebouwd en heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van gesprekstechnieken en onderhandelingen. Als gemotiveerde professional bestormt hij het Oosten van het land en weet hij een toegevoegde waarde voor zijn klanten en kandidaten te zijn.

“Hier bij Kracht leer je je écht ontwikkelen, zowel persoonlijk, commercieel als professioneel.”

Mensenmens

Het geleerde van Niels brengt hij graag gelijk in de praktijk. Als ‘mensenmens’ staat hij met plezier in verbinding met zowel de klant als kandidaat. Voor Niels is het allerbelangrijkste om de wensen en behoeften van mensen te vinden. “Om hier goed achter te komen is het essentieel om goed te luisteren en door te vragen om de kern te achterhalen en zowel de klant als kandidaat dichter bij elkaar te brengen.” Dit zorgt ervoor dat Niels professionals in de branche van Architecten & Ingenieurs het gevoel en inzicht kan geven in wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. Kansen die ze zelf nooit hadden gezien, weet Niels hierdoor te ontdekken.

“Het helpen verder brengen van mensen in hun carrière; daar krijg ik veel energie van.”

Focus op ontwikkeling

Ontwikkeling is voor Niels in zijn carrièreswitch de belangrijkste focus geweest. Het werken in een vriendenteam met een winnaarsmentaliteit geeft Niels werkplezier en zorgt ervoor dat hij iedere dag opnieuw geprikkeld wordt. “Ontwikkeling, vriendschap, winnen en specialisme staat allemaal met elkaar in verbinding in mijn ogen.”

Om zich te blijven ontwikkelen, droomt Niels graag over een functie als Senior Consultant waar hij startende consultants kan begeleiden, coachen en helpen. Een leidinggevende rol is een ambitie voor de toekomst waarvoor hij de kansen grijpt die hem worden aangereikt.

“Het enige dat tussen jouw en jouw doel staat, is de bullshit waarmee je jezelf wijsmaakt dat het nooit zal lukken.”

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.