Nils van Schaik

Maak kennis met Nils

Een ambitieuze, gedisciplineerde grappenmaker zijn de juiste woorden om Nils te omschrijven. De carrière van Nils bij Kracht begon na zijn studie commerciële economie en ziet hij als een springplank voor de rest van zijn professionele carrière.

Springplank

Door één simpel berichtje kwam Nils bij Kracht terecht. Hij werd benaderd of hij een rol als Consultant bij Kracht wel zag zitten en dacht waarom ook niet een kopje koffie doen? Het eerste gesprek voelde goed. Zijn enthousiasme was gewekt en met zijn diploma commerciële economie op zak, zijn onderzoek naar zijn ondernemersdroom en mooie herinneringen van zijn reis naar Mexico, kon de start van zijn carrière beginnen. En zo begon de springplank naar de rest van zijn professionele carrière.

Nils is Consultant binnen het team civiele techniek. In zijn functie brengt hij vraag en aanbod binnen die civiele arbeidsmarkt samen. Of zijn ontwikkeling het afgelopen jaar heeft stilgestaan? Zeker niet. “Ik heb me tot nu toe enorm mogen ontwikkelen in het sociale aspect van het werk, maar ook in het doorvragen en het tot de kern van iemands situatie komen. Alleen zo kan je écht professionals helpen van een goede naar een betere baan.”

 

Ontwikkeling op 1

Dat ontwikkeling voor Nils op nummer 1 staat tijdens zowel zijn werk als in zijn privé, is ook niet gek. “Wat mij typeert als persoon is dat ik de beste versie van mezelf wil worden op alle, voor mij, belangrijke aspecten in mijn leven. Ik ben ook elke dag druk bezig om mijzelf te ontwikkelen.” De mensen die Nils goed kennen weten dat bijna alles in zijn leven neerkomt op één woord: ontwikkeling. “Om bij een bedrijf te werken die vanaf dag één veel tijd en energie steekt in de ontwikkeling van mij als professional is erg fijn en begint zijn vruchten af te werpen. “

“Ik wil de beste versie van mezelf worden, en ontwikkeling is de weg daarnaartoe.”

Kansen creëren waar ze nog niet zijn

Wat Nils het meeste energie geeft in zijn werk? Dat is toch wel wanneer zowel de klant als de kandidaat tevreden zijn met het resultaat. De voldoening van Nils zijn werk haalt hij uit het verder helpen van mensen in hun professionéle carrière en het daadwerkelijk helpen van een goede naar een betere baan. Écht kijken naar de persoon, kwaliteiten, dromen en ambities achterhalen, bedenken welke rol en wat voor organisatie bij deze professional past en vanuit daar een match tussen mens en organisatie maken. Hier dagelijks mee bezig zijn voelt voor Nils goed. Zó goed, dat hij kansen weet te creëren waar je denkt dat er geen mogelijkheden zijn.

“Ga niet zitten wachten op mogelijke kansen. Sta op en creëer je eigen kansen.”

Memento mori

Met welk levensmotto Nils elke dag zijn bed uitstapt is: memento mori. Dit betekent letterlijk: herinner jezelf eraan dat je sterfelijk bent. “Dit helpt mij eraan herinneren dat het leven eindig is en dat je er alles uit moet halen.”

“De mogelijkheden zijn onbeperkt, je moet er alleen zelf achteraan.”

Of ‘memento mori’ ook de focus in de professionele carrière van Nils is, is voor hem geen vraagteken meer. Om alles uit zijn carrière bij Kracht te halen, ambieert Nils een leidinggevende rol waarin hij zijn kwaliteiten kan laten zien. Eerst nog ontwikkelen, stappen maken, nog meer successen behalen en herinneringen met het vriendenteam van Kracht maken. Uiteindelijk weet Nils dat Kracht dé springplank is in zijn professionele carrière. En die sprong naar zijn dromen in de toekomst, die gaat er komen.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.