Oscar Schutter

Maak kennis met Oscar

Als sociale, behulpzame en échte verbinder brengt Oscar graag zijn positiviteit over op de mensen in zijn omgeving. Met zijn levenservaring en vermogen om zich in anderen in te leven, zoekt hij naar de perfecte match voor zijn klanten en kandidaten. Zijn Kracht is onbegrensd en daarmee weet hij anderen te inspireren.

Plafond bereikt

Na vijf jaar bij zijn vorige werkgever te hebben gewerkt en daar het plafond te hebben bereikt, voelde Oscar dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij zat vast in zijn ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, waardoor hij op zoek ging naar een nieuwe plek waar hij zijn werkgeluk kon vinden. Oscar stuitte op een vacature van Kracht en deelde deze met zijn zus. Zijn zus kende Wieger en de organisatie en wist dat er binnen Kracht veel aandacht wordt besteed aan ontwikkeling, specialisme en vriendschap. “En dat waren nou juist net de dingen die ik miste.”

Winnen of staken

Met vastberadenheid is het levensmotto van Oscar ‘winnen of staken’. Dit motto weerspiegelt zijn houding tegenover zijn eigen persoonlijke reis, maar ook zijn succesvolle verandering van carrière. Van jarenlang werkzaam te zijn geweest als verhuurmakelaar in de makelaardij, naar een carrière als Consultant binnen het team Installatietechniek bij Kracht. Een nieuwe stap waar Oscar vol positiviteit, energie en optimisme is ingedoken.

Uniek verhaal

Als Consultant bij Kracht komt zijn sociale en behulpzame kant naar boven. Hij luistert naar de wensen en behoeften van zijn kandidaten en zoekt dan de perfecte match. Met zijn levenservaring en vermogen om zich in anderen in te leven, weet hij dat iedereen een uniek verhaal heeft, en helpt hij hen bij het vinden van hun werkgeluk binnen hun eigen verhaal.

Ware Kracht

Zelf heeft Oscar ook een uniek verhaal. Als trotse vader van zijn prachtige en lieve zoontje Lyo zijn er al een hoop obstakels en uitdagingen zijn pad gepasseerd. Lyo is geboren met een zeer zeldzaam syndroom waarin hij inmiddels in zijn tweede levensjaar al meerdere ingrijpende operaties heeft moeten ondergaan. “Dit heeft natuurlijk een flinke impact op je leven, maar Lyo heeft mij nog meer laten inzien dat je altijd moet blijven vechten en nooit moet opgeven.”

“De ware Kracht van het leven is dat je altijd moet blijven vechten.”

De sleutel tot succes

Het doorzettingsvermogen van Oscar bracht hem bij Kracht. Binnen Kracht vond hij al snel zijn thuis. “Vanaf dag één heb ik mij zo ontzettend welkom gevoeld en iedereen stond klaar om te helpen.” Vriendschap en winnen zijn daarom ook de twee belangrijkste kernwaarden voor hem.

Oscar is zelf een vriend die altijd klaarstaat en zijn hart op de juiste plek heeft. Zijn doorzettingsvermogen en eeuwige positiviteit, maken hem een voorbeeld voor anderen. Met zijn winnaarsmentaliteit weet hij ver te komen en alles op alles te zetten om zijn klanten en kandidaten te helpen bij het maken van de perfecte match.

“Vriendschap is de sleutel tot het behalen van gezamenlijke overwinningen.”

Onbegrensd

Oscar is het levende bewijs dat je eigen Kracht onbegrensd is en dat met vastberadenheid, positiviteit en de juiste omgeving, alles mogelijk is. Zijn Kracht-reis is nog lang niet ten einde en staat de komende jaren in het teken van het ontwikkelen van zijn eigen krachten en specialisme. Als hij over een paar jaar is waar hij hoopt te zijn, dan ziet hij een coachende of leidinggevende rol binnen Kracht wel voor zich.

“Als je écht iets wilt, moet je nooit opgeven, want als je er alles voor geeft, kan je het ook bereiken.”

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.