Sanne den Herder

Maak kennis met Sanne

Sanne had een vliegende start bij Kracht. Direct na haar studie communicatie kwam ze via een collega bij Kracht terecht en kon ze aan de slag. Haar enthousiasme en drive om het beste uit zichzelf te willen halen, zorgt ervoor dat er telkens nieuwe deuren openen. Met haar motto om overal het beste van te maken, jaagt ze haar dromen voor de toekomst na.

Vliegende start

Sanne is al enige tijd in dienst bij Kracht Recruitment. Al vrij snel had ze haar draai gevonden in haar werkzaamheden en in het team. Haar enthousiasme, geboekte resultaten en drive zorgde ervoor dat haar contract al na vijf maanden werd opgebroken in ruil voor een vast contract.  

De vliegende start van Sanne en vier andere collega’s begon met een stevig inwerktraject. Het was een pittige week, maar een goede start van haar Kracht carrière. Na deze week mocht ze aan de slag in het team van Recruitment & Marketing.

‘’Ik werd echt met open armen ontvangen en iedereen was bereid om te helpen. Dat was een erg fijne start.”

Zoekende naar haar Kracht

In het begin van haar carrière was ze nog wel zoekende naar wat ze leuk vond en wat haar ‘kracht’ inhield. Samen met haar collega’s is ze deze zoektocht aangegaan. “Ontwikkeling staat centraal binnen Kracht en in de functie van Recruitment Marketeer krijg je de kans om zelf je richting te kiezen. In het begin kan dat soms lastig zijn en komt er veel op je af. Je kan veel verschillende projecten oppakken.”

Sanne is onder andere betrokken bij de ontwikkeling van Kracht Training, het opzetten van social media advertenties, de lancering van de vestigingen, recruitment en een project dat betrekking heeft op het promoten van werken in de techniek.

Richting in haar carrière

Door het kwartaalplan dat Sanne heeft vastgesteld, weet zij hoe ze zich op zowel zakelijk als persoonlijk niveau kan ontwikkelen. Dit geeft richting aan haar carrière. “Door de vrijheid die ik krijg in mijn werkzaamheden, kan ik projecten oppakken die ik leuk vind en mijn eigen draai hieraan geven.” Zelf de touwtjes in handen nemen en lijntjes uitzetten, is iets wat Sanne graag doet.

‘’Ik ben enorm resultaatgericht, dat is wel mijn Kracht. Gewoon doorbeuken en gaan voor het beste resultaat.‘’

Teamgevoel

Naast ontwikkeling, staat vriendschap hoog in het vaandel bij Kracht. Sanne voelt zich helemaal op haar plek binnen het team. ‘’Iedereen kan het super goed met elkaar vinden. Er worden altijd leuke teamactiviteiten georganiseerd. Binnen ons team zijn er wel verschillen, maar iedereen kan toch helemaal zichzelf zijn. Daar wordt ook echt waarde aan gehecht. Je bent jezelf, maar je vormt wel een team’’.  Dit teamgevoel draagt voor Sanne bij aan een werkomgeving waar zij zich thuis voelt en waar zij haar ontwikkeling in het begin van haar carrière kan doormaken.

Dromen om na te jagen

Sanne kijkt terug op een goede start van haar carrière. Voor haar zijn er nog genoeg dromen en doelen die ze graag wil behalen. “Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van het team en te groeien in mijn functie en als persoon.” Overal het beste van proberen te maken, streeft Sanne iedere dag na. “Hierdoor doe je allemaal ervaringen op die je alleen maar wijzer maken en die je in de toekomst weer kunt gebruiken.” Hoe de toekomst voor Sanne er precies uitziet, kan ze nog niet uitstippelen, maar dromen genoeg om na te jagen.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.