Sanne Pas

Maak kennis met Sanne

Als enthousiaste en sprankelende spring-in-‘t-veld laat Sanne iedereen graag kennismaken met haar vrolijke en drukke karakter. Na haar eerste ervaring in de recruitment branche te hebben opgedaan, raakte ze de uitdaging en verdieping kwijt. Waar ze naar zocht, vond ze bij Kracht.

Avontuur

Voordat Sanne bij Kracht kwam werken was ze geen onbekende in het werkveld. Haar avontuur bij Kracht begon namelijk toen ze voor Tempo Team werkte en op zoek was naar meer uitdaging en verdieping in haar werk, want stilzitten zit er niet in voor deze bezige bij. Sanne kon door de aanwezigheid van de Kracht auto’s op de weg niet meer om Kracht heen. “Voor ik het wist, zat ik gezellig koffie te drinken en zijn er nu alweer vier jaar voorbij gevlogen.”

Sanne begon als Consultant in team Bouw & Projectontwikkeling, maar na 1,5 jaar kreeg zij de kans om samen met Thijs een nieuw en uniek platform op te zetten voor meer dan 50 startups die zich inzetten voor energietransitie. Met het platform Werken op IPKW bieden ze deze startups ondersteuning met recruitmentactiviteiten en -marketing. En om haar carrière nog wat meer diepgang te geven, is Sanne binnen Kracht een ontwikkelingstraject gestart om te worden klaargestoomd als captain.

Out of the box

Met een luisterend oor en een eerlijke en realistische blik is het doel van Sanne om zoveel mogelijk professionals op de juiste plek te krijgen en de juiste match voor haar klanten te maken. “Soms zijn vragen en wensen onrealistisch, soms zien mensen kansen niet, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. “ Hoe Sanne hiermee omgaat? Door persoonlijk en eerlijk advies te geven op haar eigen enthousiaste en energieke manier. Met klant en kandidaat relaties gebaseerd op vertrouwen weet Sanne kandidaten en klanten te overtuigen om samen met haar out of the box te durven denken. “En dat levert super leuke en verassende matches op!”.

Verbinding is key

Duurzame en eerlijke keuzes maken, is iets wat de persoonlijke why van Sanne op zowel privé als zakelijk gebied kenmerkt. “Ik vind eerlijk zijn erg belangrijk, dat creëert verbinding en veiligheid. En laat dit nou net weer heel handig zijn als arbeidsbemiddelaar.”

“Duurzame en eerlijke keuzes dragen voor mij bij aan gezonde en fijne relaties, een schonere wereld, in hoeverre ik daar als individu invloed op heb, en een beetje rust en tevredenheid naast alle gekkigheid waar ik op zijn tijd ook zeker van houd!”.

Hoe Sanne die balans tussen rust, tevredenheid en gekkigheid in het dagelijks leven vindt? Met veel liefde kookt ze heerlijke gerechten met verse groenten uit haar eigen moestuin. Om haar culinaire creaties compleet te maken, kan ze genieten van een goed glas wijn. Als het weer het toelaat, vind je Sanne buiten in de natuur, struinend en genietend van alles om haar heen.

Maak het licht

Het levensmotto van Sanne die ze naar haar werk meeneemt is: ‘Maak het licht!’. “Meteen in actiestand en zo snel dingen doen zodat je hoofd geen kans krijgt om weerstand te creëren.”

En de favoriete kernwaarde van Kracht van Sanne? Dat is zonder twijfel vriendschap. “Vriendschap betekent voor mij verbinding, zowel in zakelijke relaties als met collega’s. Vriendschap creëert een omgeving waarin we elkaar eerlijk kunnen benaderen en sneller groeien in kennis en ontwikkeling. Hierdoor worden we allemaal ‘winnaars’ op allemaal ons eigen gebied.”

"Vriendschap of ‘verbinding’ zie ik als een soort motor om ook succesvol te zijn in onze andere kernwaarden."

Stilstaan is achteruit gaan

De komende jaren richt Sanne zich volop haar ontwikkeling als leider. Want stilstaan is achteruit gaan. Het optimaliseren van de dienstverlening en de processen van Werken op IPKW blijft ook hoog in het vaandel. En nieuwe kansen voor een nieuwe platform gaat ze ook niet uit de weg. “Ik ben nog lang niet klaar hier, dus wie weet wat de toekomst nog voor ons in petto heeft.”

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.