Stijn Alkema

Maak kennis met Stijn

Wat Stijn kenmerkt is zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Hij zet zichzelf altijd voor de volle 100% in om zijn doelen te bereiken. Dit doet hij zowel in zijn privéleven als op de werkvloer. Stijn handelt vanuit de gedachte anderen te helpen en een positieve impact te maken.

Zaakwaarnemer op de juiste plek

Stijn heeft zich voor zijn carrière bij Kracht ontwikkeld tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie kwam hij erachter dat hij een passie heeft voor overtuigende communicatie, waar een baan als consultant perfect bij past.  

Hij kwam bij Kracht terecht via een berichtje op LinkedIn en na twee gesprekken voelde hij al meteen de klik waar hij op gehoopt had. De cultuur, werkomgeving en functie zorgen ervoor dat Stijn bij Kracht vanuit zijn eigen kracht kan werken. Hij haalt er plezier uit om als zaakwaarnemer te werk te gaan, zodat hij zowel de kandidaat als de klant kan faciliteren en adviseren. Hiermee helpt hij beide partijen vooruit.

De werkwijze van Stijn is gebaseerd op oprechte interesse, gedrevenheid en een focus op lange termijn relaties. Zijn klanten en kandidaten willen door hem geholpen worden vanwege zijn betrokkenheid en vastberadenheid om het hoogst haalbare doel voor hen te bereiken. Voor professionals en opdrachtgevers in de installatietechniek gaat Stijn door het vuur.

‘’Niet dromen, maar doelen stellen.’’ 

Waar Stijn het voor doet

De persoonlijke ‘why’ van Stijn kan hij perfect terug laten komen tijdens zijn werk bij Kracht. Hij zet zich elke dag in om installatietechnici in het zuiden van het land te begeleiden naar nieuwe kansen en uitdagingen. Waarom hij doet wat hij doet? Omdat hij hier uiteindelijk levens, levensstijlen en carrières ten goede mee kan veranderen. “Tijdens de carrièrezoektocht van professionals hun dromen en ambities waarmaken, is waar ik het voor doe.”

Samen met vrienden winnen

Stijn heeft al op jonge leeftijd zijn passie voor winnen ontwikkeld. Voetbal was een onmisbaar onderdeel in zijn leven en het ontbrak hem niet aan een winnaarsmentaliteit. De kernwaarde ‘winnen’ sluit dus naadloos aan bij zijn persoonlijke drijfveren, waardoor hij direct een goede aansluiting had met Kracht. Zijn passie voor winnen kan hij hier ongeremd tot uiting laten komen, wat Kracht voor Stijn een fijne werkplek maakt. “Ik geloof in het nastreven van het hoogst haalbare resultaat en succes, zowel voor mezelf als voor de mensen waarmee ik werk.”

Daarnaast vindt Stijn het belangrijk zichzelf te omringen met mensen waar hij energie van krijgt. In het team van Kracht staat de kernwaarde ‘vriendschap’ centraal. Doordat Stijn ook op de werkvloer kan samenwerken met vrienden die dezelfde passie delen als hij, kan hij het beste uit zichzelf en anderen halen. Stijn heeft een sociaal karakter, wat hem een goede relatiebouwer maakt.  

‘’Waarom alleen winnen, als het ook samen kan?’’ 

Een reis van groei en impact

Stijn ziet zijn toekomst binnen Kracht als een reis van groei en impact. Hij wil blijven groeien in zijn huidige rol binnen de sector installatietechniek. Hij wil meer relaties opbouwen en nog meer klanten en kandidaten helpen bij het bereiken van hun doelen. Uiteindelijk hoopt hij een waardevolle bijdrage te kunnen blijven leveren aan de missie van Kracht, namelijk mensen helpen aan een succesvolle carrière binnen de installatietechniek.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.