Tom Derks

Maak kennis met Tom

Nuchter, analytisch en nieuwsgierig. Dat zijn drie woorden die Tom het beste omschrijven. De weg van Tom binnen Kracht is niet zoals de rest geweest. Vanuit zijn rol als Consultant is hij in de rol van Organisatie- en Personeelsontwikkelaar gegroeid. Een rol die bij hem past, waar hij energie van krijgt en waar hij de verdieping in zijn werk kan vinden.

Nieuwe deuren openen

Ontwikkelen en optimaliseren zijn voor Tom twee aspecten waar hij voldoening uit haalt. Vandaar dat hij in zijn carrière bij Kracht continu bezig is geweest met ontwikkelen. Waar hij begin 2019 begon als Consultant in de civiele techniek heeft hij twee jaar later de stap gemaakt naar zijn huidige functie. Commercie, psychologie en gespreksvoering stonden tijdens de eerste jaren van zijn carrière centraal. Hoe Kracht zich als organisatie(cultuur) verder kan professionaliseren en hoe het vriendenteam van Kracht optimaal kan ontwikkelen, is een vraagstuk dat Tom bezighoudt.

Kansen zijn er om te grijpen en dat weet Tom maar al te goed. Vanuit zijn Kracht en ambitie weet hij zijn functie als Organisatie en -Personeelsontwikkelaar te creëren. Een functie waar hij deels bezig is met het ontwikkelen van Kracht als organisatie. “Ik houd me bezig met het ontwerpen en standaardiseren van werkwijzen, het faciliteren van de groei van Kracht en het versterken van de directie en het management.” Ook heeft Tom een belangrijke rol in het opstarten van ons trainingsbedrijf, Kracht Training.

De rest van de tijd zit Tom zeker niet stil. Er is namelijk nog een uitdagende tak in zijn functie en dat is het ontwikkelen van alle collega’s. Of het nu gaat om ervaren collega’s of starters. Door middel van training, coaching en persoonlijke ontwikkelplannen, helpt Tom collega’s om de volgende stappen te zetten in persoonlijke en professionele groei. Daarbij verzorgt hij tevens de onboarding van nieuwe collega’s.

“Ik haal voldoening en plezier uit ontwikkelen en optimaliseren.”

Nuchtere Kracht

“Mijn functie is een en al ontwikkeling.” Dat ontwikkeling voor Tom de belangrijkste kernwaarde van Kracht is, is ook niet gek. De meeste energie haalt hij dan ook uit het helpen van anderen met zijn of haar ontwikkeling.

“Ik word vaak omschreven als ontspannen, behulpzaam en analytisch.” Vanuit een nuchtere en relaxte houding zoekt Tom graag de verdieping op. Hiermee helpt hij anderen met scherpe vragen tot leerzame inzichten en praktische adviezen die gelijk in de praktijk kunnen worden gebracht.

Vastberaden

De toekomst binnen Kracht? Daar is Tom vastberaden in om samen met Kracht te groeien. “Waarbij zowel ikzelf als Kracht de volgende stappen gaan zetten in ontwikkeling, groei en resultaat.” Dat Tom hier een belangrijke rol in gaat spelen, staat vast. Zijn handen heeft hij vol aan het faciliteren van deze groei en de structuur, processen en werknemers klaarstomen voor deze groei.

Wat Kracht voor jou kan betekenen?
 • Benieuwd naar onze diensten?

  Ons doel is om onze kandidaten en klanten sneller op de juiste plek te brengen. Wij matchen kandidaten met een organisatie die bij ze past en leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals in de bouw en techniek.

  1
 • Op zoek naar werk in de bouw of techniek?

  Zoek jij een (nieuwe) baan in de bouw of techniek, in loondienst of als ZZP’er? Laat ons je helpen met het vinden van jouw droombaan. Op basis van jouw wensen, ervaring en ambities matchen wij jou met de juiste werkgever.

  2
 • Op zoek naar personeel in de bouw of techniek?

  Een nieuwe collega werven, hoe doe je dat? Iedereen heeft zijn specialisme. De Kracht van onze opdrachtgevers ligt in de bouw en techniek. Onze Kracht is het werven van het juiste personeel voor jouw organisatie.

  3
 
Contact Heb je vragen?

Geen zin om te zoeken en heb je liever iemand direct aan de telefoon? Neem dan gerust contact met ons op.