Inspirerende Afbeelding

Partners

Kracht Recruitment werkt met gespecialiseerde partners voor HR,Training, Organisatieontwikkeling en Management developement. Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden als intermediair voor hoger kader functies komen wij vaak in aanraking met aanverwante aangelegenheden zoals outplacement, ontslagprocedures, recruitment vraagstukken, maar ook de omvorming van een bedrijfscultuur, bedrijfskundige vraagstukken of training en ontwikkeling van het personeel. Kracht Recruitment is bijvoorbeeld door het MDI gecetificeerd voor de afname van gedrag en drijfveren testen. Hiermee kun je beter gefundeerde keuzes maken of effectiever worden in een baan of in de samenwerkening.

Partners page

Als ervaren deskundige zijn wij in staat mee te denken over dergelijke onderwerpen. Echter soms blijkt dat specialistisch advies wenselijk is. Kracht Recruitment beschikt over een groot netwerk van gespecialiseerde partners op de genoemde vakgebieden van HR advies,Training, Opleiding, Organisatieontwikkeling en Management development. Desgewenst brengen wij onze relaties in contact met gerenommeerde partijen rondom deze vraagstukken.

Heeft u behoefte aan advies op bovengenoemd gebied, wilt u een gedrag en drijfveren test laten afnemen of heeft u behoefte aan een gesprek over deze onderwerpen? Neem dan contact op met Wieger Willems (026 - 702 44 90) of stuur een e-mail naar [email protected]