Dé podcastserie in de bouw & techniek
Luister je mee? De Krachtcast

Nieuwsgierig naar de wereld van bouw & techniek? Kracht Recruitment presenteert je de Krachtcast! Dit is dé podcast waarin Krachtige gesprekken worden gevoerd over ons specialisme, ervaringen in de arbeidsmarkt en actualiteiten in de branche. Laat ons je meenemen in deze dynamische wereld vol kennis en inspiratie!

De afleveringen

  • Het Stigma Rondom Detacheren
    S1E1

    Het Stigma Rondom Detacheren

    • Welkom bij een nieuwe aflevering van de Krachtcast. In deze eerste aflevering gaan wij dieper in op het onderwerp ‘detacheren’. Velen kijken nog altijd negatief naar deze vorm van arbeidsbemiddeling waardoor er een stigma rondom detacheren hangt.  Onze Krachtpatsers Gijs en Marvin gaan hierover samen in gesprek. Ze bespreken wat detacheren precies is en hoe Kracht dit aanbiedt. Daarnaast verkennen ze het stigma, de voor- en nadelen en bespreken ze hun eigen ervaringen! Luister de Krachtcast en ontdek hoe detacheren jouw loopbaan juist kan verrijken!  

 
Contact opnemen Maak kennis met Kracht

Ben je benieuwd wat Kracht voor jou als professional in de bouw & techniek kan betekenen of hoe wij je kunnen helpen bij het werven van een nieuwe collega voor jouw organisatie? Wij maken graag kennis met je.