Vacatures Elektrotechniek

Vacatures Elektrotechniek

Zie jij een toekomst in de elektrotechniek? Bij Kracht hebben we een gevarieerd aanbod aan elektrotechniek vacatures. Ben je net afgestudeerd en ben je klaar om jouw carrière te starten als Junior Werkvoorbereider, Modelleur of Elektromonteur? Of heb je al ervaring in het vak en wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Bij Kracht vind je passende vacatures voor bijvoorbeeld Werkvoorbereider, Servicemonteur of Projectleider.

Werken in de elektrotechniek Recruitment in de elektrotechniek

Techniek is niet weg te denken uit onze samenleving. Met jouw diploma of werkervaring in elektrotechniek ben je een technisch professional die onmisbaar is. Bij Kracht zetten we ons specialisme in om technische professionals zoals jij te helpen van een goede naar een betere baan. De consultants van Kracht hebben brede kennis over de mogelijkheden binnen jouw werkveld. Door recruitment op het hoogste niveau te combineren met het brede scala aan connecties met de belangrijkste organisaties in de branche van elektrotechniek, weten onze consultants jou aan de best passende baan in de elektrotechniek te helpen. We kijken daarbij naar waar jouw kracht ligt, want wie op de juiste plek zit komt beter tot zijn of haar recht en is daardoor productiever én gelukkiger. 

Wil jij je carrière starten of naar een hoger niveau tillen in de elektrotechniek, dan ben je bij Kracht aan het juiste adres! Hieronder zie je hoe jouw route naar een passende baan eruitziet. 

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!
 • Kennismaken

  Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

  1
 • Intakegesprek

  In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

  2
 • Wij vinden een baan

  Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

  3
 • Je gaat op gesprek

  Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

  4
 • Aan de slag!

  Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.

  5
 
Niet de vacature gevonden die je zocht? Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar die ene passende vacature in de elektrotechniek en ben je benieuwd wat Kracht hierin voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag met het zoeken én vinden van jouw droombaan! Laat ons je vertellen hoe wij dit doen. 

Wat is elektrotechniek?

Elektrotechniek is een vakgebied in de techniek waar zowel de toepassing als besturing van elektriciteit onder valt en is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zo kun je denken aan alle verlichting, machines en apparaten die in een gebouw worden voorzien van stroom door middel van een elektronisch netwerk. Bij alles wat niet kan werken zonder een aansluiting met elektriciteit kom elektrotechniek kijken. Elektrotechnici zorgen voor het netwerk waardoor wij ‘s nachts onze telefoon op kunnen laden en waardoor we ‘s avonds niet in het donker komen te zitten.

Medewerker Elektrotechniek: wat doet hij of zij?

Een elektrotechnicus is in staat computers en machines te installeren en te repareren. Daarnaast kan het ontwikkelen van nieuwe elektronische apparaten in het takenpakket van een medewerker elektrotechniek vallen. Verder kan je denken aan taken als het maken van technische uitwerkingen en technische tekeningen. Ook het testen en doormeten van prototypes valt binnen het takenpakket van een Elektrotechnicus. 

Een elektrotechnicus kan werkzaam zijn bij bijvoorbeeld Elektro-adviesbureaus of Software-ontwikkelaars, maar hij of zij kan zich ook bezig houden met Research en Development. Als Elektrotechnicus kan je jezelf specialiseren in bijvoorbeeld duurzame energie, micro-elektronica, ICT, machinerie of telecommunicatie.

Werken vanuit Kracht in de elektrotechniek betekent

 • Aan de slag bij de grootste technische opdrachtgevers in de elektrotechniek;

 • Een functie met voldoende uitdaging die helemaal aansluiten bij jouw wensen, dromen en ambities;

 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke & professionele groei;

 • Een goed, passend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Ons team van specialisten Team Installatietechniek
 • Nicky van den Berg
  Nicky van den Berg Consultant Installatietechniek Regio Zuidwest
 • Coenraad Waarlo
  Coenraad Waarlo Consultant Installatietechniek Regio Noord & Oost
 • Stijn Alkema
  Stijn Alkema Consultant Installatietechniek Regio Zuidoost
 • Romano Oomen
  Romano Oomen Consultant Installatietechniek Regio Noordwest & Midden
 • Eric Peelen
  Eric Peelen Consultant Installatietechniek Regio Zuidwest
 • Oscar Schutter
  Oscar Schutter Consultant Installatietechniek Regio Oost
 
 
Gratis test Hoe goed ken jij jouw drijfveren?

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

Werken in de elektrotechniek Jouw carrière

Of je nu al jaren in het vak zit of net jouw diploma hebt gehaald, bij Kracht zijn er altijd banen in de elektrotechniek die aansluiten bij jouw ervaringen, ambities of wensen. Werken in de elektrotechniek betekent bij Kracht meer dan alleen een standaard baan. Bij Kracht vind je diverse vacatures in de elektrotechniek bij mooie opdrachtgevers. Je krijgt de mogelijkheid om jouw kennis & kunde te benutten en mee te bouwen aan een mooie toekomst vol technische installaties die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. 

 
Elektrotechniek Alle vacatures

Heb je op deze pagina niet precies de vacature gevonden die je zocht? Klik op de button om alle elektrotechniek vacatures te bekijken en vind jouw droombaan.