Openstaande vacatures in Bergen op Zoom

Bekijk hierboven al onze openstaande vacatures in de stad Bergen op Zoom als je toe bent aan een nieuwe uitdaging! Ben je niet op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Bergen op Zoom? Bekijk dan ook onze overzichtspagina van vacatures per stad en wie weet staat jouw volgende werkgever hier wel tussen!

Werken in Bergen op Zoom

Werken in het Noord-Brabantse Bergen op Zoom? Dat is mogelijk! Bergen op Zoom heeft namelijk verschillende vacatures in de bouw en techniek. Jouw nieuwe kans of uitdaging zit hier misschien wel tussen. Kracht Recruitment helpt je bij het zoeken naar de leukste en meest passende vacatures in Bergen op Zoom en omgeving. Op deze pagina tref je namelijk een overzicht van zowel openstaande fulltime als parttime vacatures in de sectoren Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Techniek & Industrie.

Duidelijke vacatureomschrijving

Met onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’ willen wij een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Om de beste baan voor jou te vinden, beschrijven wij altijd duidelijk waar de vacature om draait. Denk hierbij aan hoeveel uur een functie is, wat de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn en wat het aantal jaren werkervaring is. Sluit dit allemaal aan bij jouw wensen en eisen in een baan? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon waar onze opdrachtgever naar op zoek is!

Solliciteer direct en ga werken in Bergen op Zoom

Word jij de nieuwe projectleider bij een bedrijf in de installatietechniek of zie jij jezelf als de nieuwe werkvoorbereider of kostendeskundige voor een organisatie dat zich bezighoudt in de bouw? Herken jij jezelf tijdens het lezen van een vacaturetekst helemaal in de vacature én ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij kan werken vanuit jouw Kracht? Door het zetten van enkele simpele stappen laat je je gegevens achter. Binnen drie werkdagen ontvang je van ons een reactie op deze sollicitatie. Wie weet start jij binnenkort wel bij een nieuwe werkgever in de omgeving van Bergen op Zoom.

Heb je hulp nodig bij het solliciteren of bij het zoeken naar jouw Kracht? Neem in dat geval contact op met onze consultants.

Werken vanuit je Kracht

Kracht Recruitment heeft een groot dekkend netwerk ter beschikking van diverse opdrachtgevers. Met dit hechte netwerk kan ook jij ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht en wat dit precies inhoudt. Geloof jij net als wij in werken vanuit jouw Kracht? Dan passen wij en ons netwerk absoluut bij jou!

 
Niks gevonden? Neem contact op!

Heb je niet de juiste vacature gevonden, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande buttons. Onze recruitmentexperts bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.