Openstaande vacatures in Eindhoven

Bekijk hierboven al onze openstaande vacatures in de stad Eindhoven als je toe bent aan een nieuwe uitdaging! Ben je niet op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Eindhoven? Bekijk dan ook onze overzichtspagina van vacatures per stad en wie weet staat jouw volgende werkgever hier wel tussen!

Werken in Eindhoven

Werken in de stad Eindhoven? Daar zijn genoeg mogelijkheden om jouw ideale baan in de bouw of techniek te vinden! In het Noord-Brabantse Eindhoven hebben wij namelijk verschillende vacatures waar jouw nieuwe kans of uitdaging misschien wel tussen zit. Kracht Recruitment helpt je bij het zoeken naar de leukste en meest passende vacatures in Eindhoven en omgeving. Op deze pagina tref je namelijk een overzicht van zowel openstaande fulltime als parttime vacatures in de sectoren Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Techniek & Industrie.

Duidelijke vacature omschrijving

Met onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’ willen wij een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Om de beste baan voor jou te vinden, beschrijven wij altijd duidelijk waar de vacature om draait. Denk hierbij aan hoeveel uur een functie is, wat de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn en wat het aantal jaren werkervaring is. Sluit dit allemaal aan bij jouw wensen en eisen in een baan? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon waar onze opdrachtgever naar op zoek is!

Solliciteer direct en ga werken in Eindhoven

Word jij de nieuwe projectleider of werkvoorbereider bij een bedrijf in de bouw of zie jij jezelf als de nieuwe engineer voor een organisatie dat zich bezighoudt met installatietechniek? Heb je een vacature gevonden die helemaal past bij jouw Kracht en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Solliciteer dan met een paar klikken, laat je gegevens achter en ontvang binnen drie werkdagen een reactie op je sollicitatie. Wie weet start jij binnenkort wel bij een nieuwe werkgever in de omgeving van Eindhoven.

Heb je hulp nodig bij het solliciteren of bij het zoeken naar jouw Kracht? Neem in dat geval contact op met onze consultants.

Werken vanuit je Kracht

Werken vanuit Kracht is een optelsom van willen en kunnen. Recruitment vanuit Kracht begint bij het ontdekken wat jij wil en kan. Als specialist in jouw vakgebied kunnen wij jouw wensen en ambities vertalen naar de best passende carrièremogelijkheden. Met ons hechte netwerk van interessante opdrachtgevers in de techniek vinden wij de juiste baan om jouw te laten werken vanuit Kracht.

 
Niks gevonden? Neem contact op!

Heb je niet de juiste vacature gevonden, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande buttons. Onze recruitmentexperts bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.