Openstaande vacatures in Venray

Bekijk hierboven al onze openstaande vacatures in de stad Venray als je toe bent aan een nieuwe uitdaging! Ben je niet op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Venray? Bekijk dan ook onze overzichtspagina van vacatures per stad en wie weet staat jouw volgende werkgever hier wel tussen!

Werken in Venray

Werken In het noorden van Limburg? Dat kan! Venray is een kleine stad, maar biedt vele kansen voor werkzoekende. Hier vind je vele vacatures in de techniek, bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie. Kracht helpt je bij het vinden van de leukste vacatures in Venray. Op deze pagina tref je namelijk een overzicht van zowel openstaande fulltime als parttime vacatures in de sectoren Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Techniek & Industrie.

Duidelijke vacatureomschrijving

Bij Kracht streven we er altijd naar dat mensen terechtkomen bij een passende functie en werkgever. Hierom zorgen we voor een duidelijke omschrijving en delen we altijd voor hoeveel uur een functie is, wat voor secundaire arbeidsvoorwaarden hierbij horen en wat het aantal jaren werkervaring is dat er wordt gevraagd. Past dit allemaal bij jou? Dan ben jij misschien wel de persoon waarnaar de organisatie op zoek is!

Solliciteer direct en ga werken in Venray

Word jij de nieuwe BIM-modelleur bij een bedrijf in de installatietechniek of zie jij jezelf als de nieuwe werkvoorbereider voor een organisatie dat zich bezighoudt met bouw? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waar jij kan werken vanuit jouw Kracht? Solliciteer binnen een paar simpele klikken, laat je gegevens achter en ontvang binnen drie werkdagen een reactie op je sollicitatie. Wie weet start jij binnenkort wel bij een nieuwe werkgever in de omgeving van Venray.

Heb je hulp nodig bij het solliciteren of bij het zoeken naar jouw Kracht? Neem in dat geval contact op met onze consultants.

Werken vanuit je Kracht

De succesformule van Kracht is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken. Door onze unieke filosofie ‘Werken vanuit Kracht’ hebben we een grote aantrekkingskracht op technisch talent én ervaren professionals en weten wij hen te vinden en te binden. Ben jij benieuwd hoe het is om te werken vanuit Kracht en wat dit precies inhoudt? Dan gaan wij het gesprek graag met je aan!

 
Niks gevonden? Neem contact op!

Heb je niet de juiste vacature gevonden, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande buttons. Onze recruitmentexperts bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.