Klaar voor de race?

Pole position voor jouw droombaan in de bouw of techniek

Wat leuk dat je kandidaat van Kracht wil worden en meedoet aan onze te gekke winactie. Dit kost je niet meer dan 2 minuten van je tijd en kan je ook nog eens een fantastische prijs (Een special edition Gazelle F1 fiets of een cadeaubon naar keuze t.w.v. €50) opleveren! Vul jouw gegevens in via onderstaand formulier, stel jouw droombaan samen en win. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Deelnemen is niet meer mogelijk

De inschrijftijd voor deze winactie is verlopen. Op 25 augustus wordt de winnaar bekendgemaakt.

Klaar voor de race? Hoe jij deel kan nemen aan onze winactie
  • Stap 1.

    Vul bovenstaand formulier in met jouw voornaam, achternaam en e-mailadres. Hiermee is de eerste stap gezet! Zo maak jij kans op de unieke grand prix fiets of een van de cadeaubonnen naar keuze t.w.v. € 50, maar je bent nog niet klaar! Ga snel door naar stap 2. Je hebt tot 24 augustus 2023 om deel te nemen aan de winactie.

  • Stap 2.

    Na het invullen van jouw gegevens ontvang je van ons een mail zodat jij kandidaat van Kracht kan worden. Let op: check ook je spam! In slechts enkele minuten kan jij jouw gegevens in jouw Kracht profiel toevoegen. Zo heb jij jouw eigen droombaan in de bouw of techniek samengesteld!

  • Stap 3.

    En klaar, je bent in de race! Je bent nu kandidaat van Kracht. Dit betekent dat je kans maakt op het winnen van de Grand prix fiets of een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 50. Niet alleen maak je kans op één van deze te gekke prijzen, ook sta jij pole position voor jouw droombaan in de bouw of techniek. Op vrijdag 25 augustus wordt de winnaar met een persoonlijk bericht bekendgemaakt!

 
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op