Verdien ik wel genoeg?

Salarisadvies

Salarisadvies

Verdien ik wel genoeg?

Als jij werkt vanuit Kracht maakt je werk je gelukkig. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Een passend salaris is de waardering voor jouw werk en onderdeel van een mooie carrière. Salaris kan nooit het enige motief zijn om ergens te gaan werken. Toch kan het interessant zijn om te weten hoe je salaris zich verhoudt tot dat van andere werknemers in soortgelijke functies. Ook is het interessant om te weten welke groeimogelijkheden je hebt. Om te beginnen kun je onze gratis salarischeck doen. 

 
 
Gratis test Doe de salarischeck

De grootste salarisbenchmark voor technici in Nederland. Al meer dan 20.000 vakgenoten deden mee. Ben je werkzaam in de Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek of Industrie en vraag je jezelf af of jouw salaris marktconform is? Dan is deze salarisvergelijker er voor jou.

 
Liever direct persoonlijk advies?

Gecertificeerde gedrag en drijfveren consultants staan voor je klaar. Met persoonlijke aandacht voor jou en jouw carrière helpen we je om jouw carrière doelen te behalen.

Weten wat je waard bent?

Salarisadvies is waardevol wanneer je bijvoorbeeld een functioneringsgesprek aangaat of gaat switchen van werkgever. Je wilt tenslotte weten of je betaalt krijgt naar wat je waard bent. Niet alleen het primaire salaris is hierbij van belang. Ook andere aspecten tellen mee; denk maar aan opleidingsbudgetten, vrije dagen, pensioenopbouw, bonussen, leaseauto’s en dergelijke. Alleen door het totale pakket te bekijken, kun je vergelijken en beoordelen.

Goed voorbereid een arbeidsvoorwaardengesprek in

Door onze kennis van de technische branche kan Kracht Recruitment jou een gedegen advies geven op het gebied van salaris en emolumenten. Wij zijn thuis in de markt, weten precies wat er van elke functie verwacht wordt én wat hier tegenover staat. Voordat jij je nieuwe baan aanvaardt, delen we onze kennis met jou. Wij geven je inzicht in wat je nu waard bent en waar dat naar toe kan gaan in de nabije en verdere toekomst. Zo ga jij goed voorbereid je arbeidsvoorwaarden gesprek in.

Salarisadvies nodig?

Werk je in de techniek en ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze adviseurs.

 
 
Meer weten? Onze consultants staan voor je klaar

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina vragen? Stel ze gerust en neem contact via de website of direct met een van onze consultants.