Het verhaal van Wout

Werken vanuit Kracht

Passie en denkniveau omzetten naar werken vanuit Kracht

Wout is een oude bekende van Kracht Recruitment. Hij is een van de eerste collega’s binnen Kracht geweest en heeft het team vier jaar lang versterkt in de rol van consultant. Zijn tijd binnen Kracht begon op een zolderkamertje aan de Malburgsesluis. In 2020 heeft hij besloten om zijn horizon te verbreden. Naast zijn werkleven is Wout vader van drie kinderen.

In 2013 studeerde Wout als bestuurskundige af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna heeft hij twee á drie jaar werkervaring opgedaan, waarna hij bij Kracht Recruitment terecht is gekomen. Wout ontving een LinkedIn bericht van een van onze consultants Bob om Kracht te komen versterken. Tijdens zijn studie is Wout breed opgeleid en kwam hij er tijdens het werken bij Kracht achter waar zijn passie lag. Zijn denkniveau en passie kwamen samen waardoor hij kon werken vanuit zijn eigen kracht.

Kantoorbezoek Wout

Wout weet als oud-consultant als geen ander hoe dit werk is. Hij weet hoe belangrijk het is om dichtbij jezelf te blijven. “Vergeet hierbij zeker niet om naar je collega’s te luisteren, zo kun je van elkaar leren en blijf je je ontwikkelen. De inhoud die je meekrijgt tijdens je werk, leer je in de praktijk bij je klanten.” Verder raadt hij de mensen aan om geen aannames te doen, maar inhoudelijk de gesprekken met de klanten en kandidaten aan te gaan. Zo kom je echt achter hun beweegredenen en kunnen ze werken vanuit hun eigen kracht.

“In de tijd dat ik bij Kracht heb gewerkt zijn me een aantal zaken bijgebleven. Je leert bouwprocessen kennen en je leert hoe je het beste met verschillende soort type mensen kan omgaan. Door gewoon te doen, door naar collega’s te luisteren en door fouten te maken word je beter in je werk. Uiteraard zijn de twee skivakanties met het Krachtteam ook momenten om nooit te vergeten.

Samenwerking Bob en Wout

Wout is, nadat hij Kracht als consultant heeft verlaten, teruggekomen om via Kracht aan het werk te gaan bij de Variabele. Hier werkt hij inmiddels zes maanden met veel plezier als Vastgoed gids. “Het proces hier naartoe was heel mooi en bijzonder”, vertelt Wout. Werken bij Kracht betekent werken in een vriendenteam en zo wist Bob precies waar Wout zijn kwaliteiten lagen. Ook binnen De Variabele weet Wout zich te ontwikkelen. Hij gaat namelijk een interne opleiding volgen voor Bouw & Regisseren.

Wout zou Kracht zeker aanraden als iemand het lastig vindt om zich te positioneren in de huidige markt. “Kracht biedt een grote meerwaarde in het proces als iemand niet goed weet waar hij of zij staat in zijn carrière.”

De samenwerking tussen Bob en Wout verloopt nog altijd heel soepel. “Bob legt makkelijk verbanden of iemand ergens wel of niet past. Hij kan goed inschatten of iemand daadwerkelijk geschikt is voor een functie. Daarnaast is Bob een echte harde werker. Hij steekt veel energie in zijn werk en dat is te zien in de resultaten die hij behaalt.”

We hopen dat Wout het nog lang naar zijn zin heeft bij De Variabele. 

Bob van den Bergh

Benieuwd wat Bob voor jou kan betekenen? Ga dan het gesprek aan, dan helpen wij jou graag van een goede naar een betere baan!

 
Bob van den Bergh
Bob van den Bergh
  • 06 11 86 91 87