Het verhaal van Sanne ''Haal meer geluk uit de momenten dan uit je bezit''

Doen wat je leuk vindt en genieten van de kleine dingetjes in het leven is wat ze wil meegeven aan anderen.

Het verhaal achter onze vrouwelijke consultant bij Kracht

Wanneer iedereen op maandagochtend nog moet opstarten, staat Sanne alweer te dansen en vol enthousiasme te vertellen over haar weekend. Zelfs op de maandagochtend zit Sanne vol energie en staat ze te popelen om professionals aan een betere baan te helpen. Ze mag dan wel de enige vrouwelijke consultant zijn, maar ze staat goed haar mannetje bij al haar mannelijke collega's. Kracht wil dan ook maar al te graag het verhaal achter de vrolijke en enthousiaste dame vertellen.   

Sanne staat haar mannetje wel

Sanne is één jaar geleden in dienst getreden bij Kracht Recruitment in de functie van Consultant Bouw en Projectontwikkeling. Deze businessunit bestond toentertijd uit allemaal ervaren consultants, ze nam een succesvolle regio over die bestond uit vele goede relaties van Kracht. Aan haar de taak om deze relaties te behouden, te versterken en nieuwe relaties te binden aan Kracht.  

Voordat ze bij Kracht begon werkte ze bij Tempo-Team. Hier had ze al enige vlieguren in de detacheringswereld gemaakt. Toch waren veel dingen nog nieuw en kon ze nog veel leren. ''Concreter praten, leren omgaan met pieken en dalen, doorzetten wanneer het moeilijk wordt, beseffen dat je niet op alles invloed kan uitoefenen en vertrouwen in jezelf en in het team zijn dingen die ik onder andere heb geleerd bij Kracht. Het is een organisatie waar je in een veilige en ambitieuze omgeving enorm kan groeien.'' 

De hoeveelheid aan mannelijke collega's weerhield Sanne niet om te kiezen voor Kracht. ''Ik voel me wel thuis tussen al die jongens. Het is erg gezellig, ongeremd en de stijl van communiceren bevalt mij wel. Ze werken hard en zeggen waar het op staat. Wel roep ik vrouwelijke consultants op om te solliciteren bij Kracht. Een extra vrouw erbij is nooit verkeerd''.  

Sanne Pas, Consultant bij Kracht Recruitment

Van een goede naar een betere baan

Door het werken met mannelijke collega's heeft Sanne geleerd om rationeler te denken en wanneer nodig minder met gevoel en emoties. Dit helpt haar in haar rol als consultant. Zelf beschikte ze al over een hoog empathisch vermogen en haar interesse in anderen. In de gesprekken met kandidaten of klanten is het haar doel om de persoon tegenover haar écht te leren kennen.  

Met alle beste intenties wil ze haar kandidaten helpen naar een betere baan die beter bij hem of haar past. In haar gesprekken staat altijd één ding centraal: de persoon aan de andere kant van de tafel. ''Ik heb interesse in de menselijke kant en het gaat bij mij niet alleen maar om het CV. Ik luister en wil er alles aan doen zodat degene die tegenover mij zit na afloop terug kan kijken op een leuk gesprek. Los van het feit dat het mij op korte termijn gewin kan opleveren. Daarom vind ik mijn werk zo leuk. Je kan oprecht mensen helpen''. 

En dit lukt Sanne ook. In een korte tijd hebben al veel kandidaten van Kracht een nieuwe baan gevonden, dankzij Sanne. Wanneer je in gesprek gaat met Sanne merk je haar oprechtheid en interesse in de ander. Dit is wat wij terug horen van kandidaten en dit is waarom Sanne past bij Kracht.  

‘Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever’

Ongeremd en out of the box

Wanneer Sanne volledig in haar eigen kracht staat is ze ongeremd, zijn haar ideeën out of the box en mag ze anderen enthousiasmeren. ''Werken vanuit Kracht is voor mij wanneer je dingen doet en voelt waar je sterker van wordt, waar je energieker van wordt en waar je zelfvertrouwen van groeit. ''  

Geniet van de mega kleine dingetjes

Haar energie, spontaniteit en vrolijke karakter zijn niet te missen. Zoals ze het zelf omschrijft ''ik ben een blij ei die balans zoekt in het leven''. Sanne is in haar opvoeding veel vrij gelaten en mocht haar keuzes zelfstandig maken. Nadat de lerarenopleiding geschiedenis niet haar ding bleek te zijn is ze begonnen aan de MBO opleiding Allround grimeur. Deze heeft ze succesvol afgerond, zoals ze het zelf omschrijft was dit toentertijd een grote speeltuin en heeft ze veel gave dingen meegemaakt. Toch bleek dit niet toekomstbestendig en is ze in de detacheringswereld beland. Wel heeft ze regelmatig nog opdrachten als grimeur.  

Doen wat je leuk vindt en genieten van de kleine dingetjes in het leven is wat ze wil meegeven aan anderen. ''Haal meer geluk uit de momenten dan uit je bezit''. Dit is dan ook een van de redenen waarom Sanne over 10 jaar in een tiny house woont. Nu is ze vooral bezig met haar lichaam en geest. Ze is veel aan het wandelen, kickboksen (neemt collega's mee naar de sportschool) en ze houdt zich regelmatig bezig met een challenge. Denk hierbij aan geen kleren kopen, meer vegan, intermittent fasting of een maand geen alcohol. Je kan het zo gek niet bedenken of Sanne staat ervoor open en geeft zich voor de volle 100%.  
Tijdens haar werk zet ze zich ook altijd voor de volle 100% in om in om haar kandidaten te helpen naar een baan waar zij volledig in hun recht staan en energie naast hun werk kunnen overhouden. Zodat ze net zoals haar alles uit hun leven kunnen halen.  

Ga jij graag het gesprek aan met Sanne en ben jij benieuwd wat zij aan jouw carrière kan toevoegen? Neem dan contact op! Wie weet ben jij de volgende die bij haar aan tafel zit.  

Meer weten over mijn verhaal? Sanne Pas

Ben je je aan het oriënteren op een baan in de arbeidsbemiddeling en ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geraakt over Kracht, maar wil je nog meer weten? Je kunt mij altijd bellen of e-mailen. Ik vertel je graag meer!

 
Sanne Pas
Sanne Pas
  • 06 15 47 16 70